INFORMACIJE Vaše ime IRL: Milan Vaše godine: 15 Vremenska zona: GMT+1 Prosjek online po danu: 5-6h Vaš Discord: m1lanfv Vaše ingame ime: Milan Phantom Vaš ID: 74172
DODANTE INFORMACIJE
Lider za... The Ballas Gang,
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?,
| Imam jasan plan za vodjenje i sirenje moje organizacije. Strategija nase organizacije ce biti vrlo jasna kako bi mi bili vrhunac u kriminalu. 2.2 | Kroz prethodne organizacije, naucio sam kako upravljati organiacijom, donositi teske odluke i odrzavati red medju clanovima i pre svega postovanje, toksicnost bi se kaznjavala maksimalno u mojoj organizaciji. | Kao lider, razumem da moj uspeh i neuspeh ce odrzavati moju organizaciju. Mogu doneti potrebne odluke za izbegavanje neuspeha i brzo reagovati na lose/kaznjive situacije.
Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.,
| Mnogi lideri zaborave na zabavnu stranu stvari i postanu previse strogi/ozbiljnii ne znaju da vode svoju organizaciju kako bi bilo pozeljno i totalno budu ne zaintertesovani i samo vode iz dosade. Ja bih to promenio bio bi aktivan sto vise mogu! 3.2 | Ako clan pogresi, necu odmah reagovati sa kaznama. Dacu mu jos jednu sansu i objasniti lepo sta je rekrsio ili ga kazniti ukoliko je ozbiljno. To stvara verovanja medju clanovima da nisu samo broj u organizaciji.
Rankovi:
Suspended (1)
Young Gun (2)
Street Hustler (3)
Dealer (4)
Tagger (5)
Street Soldier (6)
Gangster (7)
Veteran (8)
Enforcer (9)
Lieutenant (10)
Co-Leader (11)