Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Boban Nastic

Player
Player
1. Vaše ime IRL - Bogdan
2. Vaše godine - 15
3. Vremenska zona - GMT+2
4. Prosjek online po danu 2-3h
5. Vaš Discord- bogdan7302
6. Vaše ingame ime - Bogdan Nastic
7. Vaš ID - 46951

Dodatne informacije

1. Lider za.....FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Provodim dosta vremena na ovom projektu I u oduvek mi je FIB od svih drzavnih org bio najbolji I najzanimljiviji
2.Imam dosta iskustava I vole bih dobiti sasnsu da budem lider ovakve jedne org, koja ima Puno potencijala da se napravi bolji rp na serveru I voleo bih da ga iskoristim.
3.Imam iskustva kao vodja Ali nikad nisam imao priliku da budem lider organizacije, mislim da bih se uspesno pokazao kao lider I zelim da dokazem do Sam sposoban voditi ovakvu organizaciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Pojacao bih kriterijume za ulazak u fib
Ljudi bi morali dobro poznavati pravlia I minimalno bi trebalo imati 18godina IC I 15 OC
2.Ljudi bi morali proci kroz specijalne obuke koje bi se striktno postovale, posto Sam vidjamo da dosta ljudi ni nezna Kako da se snadju u situaciji te bih striktno odabrao ljude Koji bi obucavali buduce agente Kako bi se rp poboljsao I Kako nebi doslo do problema
3. Imam svoje ljude predvidjene za HC Koji bi mi pomogli da ovo sprovedem u stvarnost I iskoristimo pun porencijal FIB-a
4. Regrutacije nebi postojale, Ali bi smo sprovodili prijave putem aplikacija koje bi uvek bile uvek bile otvorene za ljude Koji hoce da se zaposle I da rade kao FIB agent
5. Ne bi svakom mogao da krenem od HC-a vec bi svakom kretao izpocetka I morao zasluziti svoje mesto u FIB-u svojom aktivnoscu I zadatoscu za organizaciju
6.Toksicnos u organizaciju ne bi postojala, ne zanimame Koji god cin da je neko bio bi automatski opomenut I suspendovan/dobio bi otkaz
7.Postovanje u FIB-u bi bilo maksimalno, nebitno Koji cin da neko Bude mora postovati sve kolege ukljucujuci I vise I nize cinove od sebe, ko I kolege I iz drugih org

Ovako bi mi izgledali cinovi

Director

Deputy Director

Assistant Director

Chief of Staff

Head of Operations

Head of Field Division

Special Agent in Charge (SAC)

Assistant Special Agent in Charge (ASAC)

Division Chief

Field Office Chief

Section Chief

Unit Chief

Supervisory Special Agent (SSA)

Senior Supervisory Special Agent (SSSA)

Lead Investigator

Case Manager

Task Force Leader

Field Supervisor

Senior Special Agent III

Senior Special Agent II

Senior Special Agent I

Special Agent III

Special Agent II

Special Agent I

Agent 1st Class

Agent 2nd Class

Agent 3rd Class

Junior Agent

Probationary Agent

Recruit

Srecno svima ostalim
kandidatima!!!

Boban Nastic

Player
Player
1. Vaše ime IRL - Bogdan
2. Vaše godine - 15
3. Vremenska zona - GMT+2
4. Prosjek online po danu 2-3h
5. Vaš Discord- bogdan7302
6. Vaše ingame ime - Bogdan Nastic
7. Vaš ID - 46951

Dodatne informacije

1. Lider za.....FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Provodim dosta vremena na ovom projektu I u oduvek mi je FIB od svih drzavnih org bio najbolji I najzanimljiviji
2.Imam dosta iskustava I vole bih dobiti sasnsu da budem lider ovakve jedne org, koja ima Puno potencijala da se napravi bolji rp na serveru I voleo bih da ga iskoristim.
3.Imam iskustva kao vodja Ali nikad nisam imao priliku da budem lider organizacije, mislim da bih se uspesno pokazao kao lider I zelim da dokazem do Sam sposoban voditi ovakvu organizaciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Pojacao bih kriterijume za ulazak u fib
Ljudi bi morali dobro poznavati pravlia I minimalno bi trebalo imati 18godina IC I 15 OC
2.Ljudi bi morali proci kroz specijalne obuke koje bi se striktno postovale, posto Sam vidjamo da dosta ljudi ni nezna Kako da se snadju u situaciji te bih striktno odabrao ljude Koji bi obucavali buduce agente Kako bi se rp poboljsao I Kako nebi doslo do problema
3. Imam svoje ljude predvidjene za HC Koji bi mi pomogli da ovo sprovedem u stvarnost I iskoristimo pun porencijal FIB-a
4. Regrutacije nebi postojale, Ali bi smo sprovodili prijave putem aplikacija koje bi uvek bile uvek bile otvorene za ljude Koji hoce da se zaposle I da rade kao FIB agent
5. Ne bi svakom mogao da krenem od HC-a vec bi svakom kretao izpocetka I morao zasluziti svoje mesto u FIB-u svojom aktivnoscu I zadatoscu za organizaciju
6.Toksicnos u organizaciju ne bi postojala, ne zanimame Koji god cin da je neko bio bi automatski opomenut I suspendovan/dobio bi otkaz
7.Postovanje u FIB-u bi bilo maksimalno, nebitno Koji cin da neko Bude mora postovati sve kolege ukljucujuci I vise I nize cinove od sebe, ko I kolege I iz drugih org

Ovako bi mi izgledali cinovi

Director

Deputy Director

Assistant Director

Chief of Staff

Head of Operations

Head of Field Division

Special Agent in Charge (SAC)

Assistant Special Agent in Charge (ASAC)

Division Chief

Field Office Chief

Section Chief

Unit Chief

Supervisory Special Agent (SSA)

Senior Supervisory Special Agent (SSSA)

Lead Investigator

Case Manager

Task Force Leader

Field Supervisor

Senior Special Agent III

Senior Special Agent II

Senior Special Agent I

Special Agent III

Special Agent II

Special Agent I

Agent 1st Class

Agent 2nd Class

Agent 3rd Class

Junior Agent

Probationary Agent

Recruit

Srecno svima ostalim
kandidatima!!!
Proslih par dana nisam bio aktivan zbog NEKIH privatnih razloga, Ali cu ubuduce biti tu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom