Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Your ID
h
Players nickname
milan stojkov
Administrators nickname
Aldin_Verstapen
Date
May 17, 2025
Time
15:53
Proofs
h

milanstojkov

Player
Player
prva zalba mi je odbijena i samo mi je napisano da nisam napisao id.
molim vas,kako mogu videti moj id ako ne mogu uci u server?
nakon moje prve registracije sam odmah blokiran

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Da ti ne bih odbijao narednih 100 zalbi , ovo nije sekcija za to , imas tehnciki support , od nas ne mozes dobiti podatke o svom Acc-u svaki vlasnik treba da ima svoje podatke , takodje nemoguce je dobiti ban ako je acc bio fresh
Svaki naredni spam pitanja ili zalbi ne vezanih za zalbe na administraciju moze dovest do toga da forum nalog bude kaznjen​

milanstojkov

Player
Player
Da ti ne bih odbijao narednih 100 zalbi , ovo nije sekcija za to , imas tehnciki support , od nas ne mozes dobiti podatke o svom Acc-u svaki vlasnik treba da ima svoje podatke , takodje nemoguce je dobiti ban ako je acc bio fresh
Svaki naredni spam pitanja ili zalbi ne vezanih za zalbe na administraciju moze dovest do toga da forum nalog bude kaznjen​
druze kazem ti da nijednom nisam usao u igru jer sam odmah posle registracije dobio ban i trazim vasu pomoc sta mogu da uradim da li nekako mozete da me ukljucite ili nesto bilo sta,a ne da me odbijas samo zato sto nisam napisao id

Top Bottom