Informacije:
1. Vaše ime IRL: Luka ali nadimak mi je Lule msm svi me zovu Lule
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Zavisi od skove
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): Od Pola 15 do 19
6. Vaš Discord: luxa3952
7. Vaše ingame ime: Luka Pluxury
8. Vaš ID: 14802
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime ako je to kriminalci ovo ono
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin?
16 Godina sam vec u BGu (na vodi) i doselio se u dorcol(najaci jukra) i eto tako sjedim kuci i razmisljam da postanem grandrp admin jer eto tako voleo bi da i ja budem kao neki admin i pomagacu normalnim igracima. Nenormalni ce da dobiju ban i nece dobiti pomoc.
2. Koje su vaše prednosti?
Najjaci sam u jukra (dorcol gng ovo ono)
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Mnogo sam lud
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Moze, nema frke
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Moze, nema frke
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Pa ono mozda me malo razredna smara za one keceve al resicu se toga tako da nista
1. Vaše ime IRL: Luka ali nadimak mi je Lule msm svi me zovu Lule
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Zavisi od skove
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): Od Pola 15 do 19
6. Vaš Discord: luxa3952
7. Vaše ingame ime: Luka Pluxury
8. Vaš ID: 14802
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime ako je to kriminalci ovo ono
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin?
16 Godina sam vec u BGu (na vodi) i doselio se u dorcol(najaci jukra) i eto tako sjedim kuci i razmisljam da postanem grandrp admin jer eto tako voleo bi da i ja budem kao neki admin i pomagacu normalnim igracima. Nenormalni ce da dobiju ban i nece dobiti pomoc.
2. Koje su vaše prednosti?
Najjaci sam u jukra (dorcol gng ovo ono)
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Mnogo sam lud
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Moze, nema frke
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Moze, nema frke
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Pa ono mozda me malo razredna smara za one keceve al resicu se toga tako da nista