Pozdrav administracijo, ovo je self report, evo ukratko objasnjenje situacije. Moj prvi akaunt je ID 23849, pre 2 godine neko mi je upao na akaunt i krsio razna pravila akaunt je dobio ban za G.P 1.3 tacnije prevaru igraca. U to vreme nisam igrao na projektu duze vremena i nisam znao sta se desilo kada sam se opet logovao na isti akaunt dobio sam opciju da pravim novog karaktera i dobio ID 60144. Ne znam kako se to desilo i kako mi je obrisan karakter jer sam u to vreme mislio da kada se dobije perma ban dobbijes opciju da pravis novi karakter i u to vreme me nije zanimalo i samo sam nastavio da igram tako. Posle nekog vremena prijavio sam se za lidera FIB-a i dobio sam ban za perma-twink. Tada nisam imao mail i sifru od svog twink naloga ID 31164 i nekako mi je dalo da napravim jos jedan nalog, rekao sam to mom prijatelju i posle nekog vremena me je okacio na forum i dobio sam ban. Posle toga sam uspeo da nadjem mail i sifru od ID 31164 tacnije mog twink naloga i tada aktivno igrao na njemu posle nekog vremena isti taj ,, drugar,, me je okacio za G.P 1.4 i dobio sam ban. Posle toga zvao sam i moje drugare da igramo grand zajedno i jedan moj prijatelj je napravio main i twink ID 73895 i twink ID 73896 i dao je meni da igram na njegovom twinku, neko vreme sam tako igrao i onda je moj brat kupio novi social club akaunt i dao mi da igram na njemu i primetio sam da mogu da napravim jos akaunta i onda sada imam main i twink akaunt a drug povremeno igra na 73896 ID-u. ID-evi na ovom novom social club nalogu su 74473 i 74475 aktivno igram na 74473.
Zamolio bih vas da banujete sve aktivne naloge koji nisu banovani i da mi ostavite moj main akaunt ID 74473. Neka ovo bude moja zadnja sansa ako se bilo sta slicno ponovi dajte mi TRAJNO me uklonite sa projekta.
Ovo je objasnjenje cele moje situacije u kojoj se trenutno nalazim i nije mi lako pravo da vam kazem nisam uvideo na pravo vreme svoje greske i želim da se izvinim. Znam da su moji postupci izazvali nelagodnost i možda razočaranje, i iskreno mi je žao zbog toga. Nije mi bila namera da povredim ili izazovem bilo kakvu negativnu stvar da tako kazem. Situacija se možda nije odvila na najbolji način, ali želim da preuzmem odgovornost za svoj postupak.
Nadam se da ce te moći da razumete moju perspektivu, iako to ne opravdava sve što se dogodilo. Važno mi je da znate da mi je iskreno stalo do ovog projekta i da mi je žao ako sam nekom naneo stetu.
Još jednom, izvinite. Nadam se da ćemo moći da prevaziđemo ovo i da nastavim sa igranjem na ovom projektu. Ovo mi je zadnja sansa da nastavim da igram normalno kao i svi ostali igraci na ovom projektu, necu praviti vise nikakve probleme niti cu krsiti bilo koje pravilo... nadam se da ce te me razumeti, na greskama se uci...
Hvala unapred na citanju i na razumevanju Snex...
Zamolio bih vas da banujete sve aktivne naloge koji nisu banovani i da mi ostavite moj main akaunt ID 74473. Neka ovo bude moja zadnja sansa ako se bilo sta slicno ponovi dajte mi TRAJNO me uklonite sa projekta.
Ovo je objasnjenje cele moje situacije u kojoj se trenutno nalazim i nije mi lako pravo da vam kazem nisam uvideo na pravo vreme svoje greske i želim da se izvinim. Znam da su moji postupci izazvali nelagodnost i možda razočaranje, i iskreno mi je žao zbog toga. Nije mi bila namera da povredim ili izazovem bilo kakvu negativnu stvar da tako kazem. Situacija se možda nije odvila na najbolji način, ali želim da preuzmem odgovornost za svoj postupak.
Nadam se da ce te moći da razumete moju perspektivu, iako to ne opravdava sve što se dogodilo. Važno mi je da znate da mi je iskreno stalo do ovog projekta i da mi je žao ako sam nekom naneo stetu.
Još jednom, izvinite. Nadam se da ćemo moći da prevaziđemo ovo i da nastavim sa igranjem na ovom projektu. Ovo mi je zadnja sansa da nastavim da igram normalno kao i svi ostali igraci na ovom projektu, necu praviti vise nikakve probleme niti cu krsiti bilo koje pravilo... nadam se da ce te me razumeti, na greskama se uci...
Hvala unapred na citanju i na razumevanju Snex...