Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader aplikacija za SAHP | Milan Bucojevic

Rejected
Status
Not open for further replies.

Milan Bucojevic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Jakov
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-5h (vikendom 10h i vise)
5. Vaš Discord: jjjakov#3782
6. Vaše ingame ime: Milan Bucojevic
7. Vaš ID: 16356

1. Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- SAHP mi je bila prva organizacija u kojoj sam bio, tu sam poceo svoju karijeru posle sam i bio zamenik u istoj.

- Imam iskustva u vodjenju organizacija do sada sam uspesno vodio GOV i NG, takodje bih zeleo da se isprobam u vodjenju ove.

- Zeleo bih da unapredim nivo RolePlay-a u SAHP-u sa mojim dosadasnjim iskustvom, takodje imam dosta novih inovativnih ideja.

- Imam dobru sposobnost i znanje za vodjenje, kako bi clanovi imali postovanje prema meni i drugim kolegamam takodje odnos prema radu bi bio dosta bitan. Kao lider bi moje znanje i moje vestine prenosio na druge kolege.

- Takodje bih voleo da vodim SAHP iz razaloga sto je odvojen od grada i drugih organizacija gde ima svoju slobodu i prirodne lepote.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Uvodjenjem Taktickog tima

-Reagovanje u visokorizičnim situacijama: Intervencije u slučajevima oružanih sukoba, otmica, terorizma i talačkih kriza, uz primenu specifičnih taktičkih metoda radi zaštite civila i neutralisanja pretnji.

-Evakuacija, spasavanje i odgovor na incidente: Brza i koordinisana akcija u cilju evakuacije ugroženih, spasavanja života i sprečavanja širenja incidenata.

-Obuka i taktička spremnost: Redovna obuka tima radi održavanja visokog nivoa stručnosti, discipline i efikasnosti u operativnim zadacima.

-Uvodjenjem Istraznog osoblja koje bi imalo vise osnovnih odeljenja:

1. Odeljenje za borbu protiv narkotika

-Suzbijanje narkokriminala: Organizovanje i sprovođenje ciljnih akcija za zaustavljanje proizvodnje, distribucije i prodaje narkotika na teritoriji delovanja.

-Obaveštajno-properativni rad: Prikupljanje, analiza i korišćenje obaveštajnih podataka kako
bi se unapredile istrage i efikasnije razbile kriminalne bande/porodice.

-Saradnja i prevencija: Uska koordinacija sa drugim službama i odeljenjima, kao i sprovođenje edukativnih programa za građane o štetnosti narkotika.

2. Služba za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK)

-Suzbijanje organizovanog kriminala: Planiranje i sprovođenje akcija protiv kriminalnih grupa/bandi/famijila koje se bave teškim i organizovanim delima.

-Istrage i prikupljanje dokaza: Vođenje složenih istraga, prikupljanje dokaza i analiza radi procesuiranja odgovornih lica i daljih postupaka.

-Saradnja i koordinacija: Bliska saradnja sa drugim službama i jedinicama radi efikasnog suzbijanja kriminala.

3. Odeljenje za krvne i seksualne delikte

-Istraga teških krivičnih dela: Efikasno vođenje i rešavanje istraga u slučajevima ubistava, pokušaja ubistava, kao i seksualnih delikata pokusaja ili silovanja.

- Prikupljanje dokaza i saradnja sa žrtvama: Detaljna obrada mesta događaja/nesreće, prikupljanje dokaza i pružanje podrške žrtvama tokom celog procesa istrage i utvrđivanje krivaca za izvšena krivična dela.

-Koordinacija i prevencija: Saradnja sa drugim službama i jedinica u cilju najefikasnijeg reagovanja i sprovođenja preventivnih mera protiv osumljicenih.
-Uvodjenjem Tima Patrolnog osoblja:

-Patroliranje i saobraćajna prevencija: Redovno obavljanje saobraćajnih patrola u cilju kontrole saobraćaja, prevencije nezgoda i održavanja bezbednosti na putevima.

-Reakcija na saobraćajne i hitne situacije: Odgovaranje na pozive građana u vezi sa saobraćajnim nezgodama, incidentima i drugim hitnim slučajevima na putevima.

-Uviđaji i izveštavanje: Sprovođenje uviđaja saobraćajnih nezgoda, prikupljanje relevantnih informacija, vođenje izveštaja i inicijalnih istraga na licu mesta, davanje ispomoci drugim jedinica/odeljenja.

-Uvodjenjem Supervizorskog odeljenja

1. Nadzor rada: Pratiti i nadgledati rad patrolnog osoblja radi osiguranja pravilnog i efikasnog obavljanja dužnosti.

2. Podrška i koordinacija: Pružati pomoć i savetodavnu podršku patrolnom osoblju u izvršavanju njihovih zadataka i rešavanju operativnih izazova na terenu.

3. Izveštavanje: Redovno pripremati i dostavljati izveštaje vrhovnoj komandi/komandi o stanju, rezultatima i potrebama pojedinačnih grupa unutra patrolnog osoblja.

----------------- VRHOVNA KOMANDA -----------------

[30.]
Državni Sheriff
[29.] Zamenik Državnog Sheriff-a
[28.] Asistent Državnog Sheriff-a
[27.] Pukovnik
[26.] Major
[25.] Načelnik Odeljenja

----------------- KOMANDA -----------------

[24.]
Zamenik Načelnika Odeljenja
[23.] Komandir Stanice
[22.] Kapetan
[21.] Poručnik
[20.] Potporučnik
[19.] Komandant Taktičkog Tima
[18.] Zamenik Komandanta Taktičkog Tima

----------------- JEDINICE / ODELJENJA -----------------

[17.]
Viši Inspektor
[16.] Inspektor
[15.] Niži Inspektor
[14.] Taktički Tim Pilot
[13.] Taktički Tim Snajperista
[12.] Taktički Tim Operativac

----------------- SUPERVIZORSKO ODELJENJE -----------------

[11.]
Narednik
[10.] Vođa Patrole
[9.] Zamenik Vođe Patrole

----------------- PATROLNO OSOBLJE -----------------

[8.]
Sheriff Senior
[7.] Sheriff Officer III
[6.] Sheriff Officer II
[5.] Sheriff Officer I
[4.] Sheriff Officer
[3.] Sheriff Junior
[2.] Sheriff Regrut
[1.] Suspendovan

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Server Administrator
Odbijeno

Trenutno ne trazimo kandidate sa ovakvim specifikacijama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom