Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Blanc Overdos

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Ile
2. Vaše godine: 24
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-10h
5. Vaš Diskord: .velkow
6. Vaše Ingame ime: Blank Floress
7. Vaš ID: 63109

1.Lider za: San Andreas Highway Patrol

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1. Zbog lične ambicije i posvećenosti državnim frakcijama
Dugo sam deo zajednice i proveo sam više vremena u državnim organizacijama nego u ijednoj drugoj frakciji. U SAHP-u sam proveo najviše vremena, pa sam kroz to stekao razumevanje kako funkcionišu stvari i šta može da se unapredi. Nikada nisam imao priliku da budem lider, i to mi je postao jedan od ciljeva koje želim da ostvarim, jer osećam da sam kroz dosadašnje iskustvo sazreo za tu poziciju. Znam da vođenje organizacije nije samo komanda i čin, već obaveza prema celom timu i serveru.

2.2 Znam da radim sa ljudima i da mogu napraviti zdrav kolektiv
Imam jako dobar pristup ljudima, uvek se trudim da saslušam svakoga i da budem fer bez obzira na čin. Znam kako izgleda loša atmosfera u organizaciji i koliko to može da sruši volju za RP. Moj cilj bi bio da formiram tim u kojem se svaki član oseća vrednovano i poštovano, bez obzira da li je tek ušao ili je već dugo tu. Uveo bih red, ali bez toga da ljudi osećaju pritisak – više kroz motivaciju nego kroz kazne. Znam tačno ko su igrači na koje mogu da se oslonim i ušao bih spreman, sa već osmišljenim timom ljudi koji su dokazali svoju ozbiljnost.

2.3. RP mi je jako bitan i želim da se digne na viši nivo
Verujem da SAHP ima veliki potencijal za zanimljive RP situacije, ali često ostane zapostavljen jer se fokus prebaci samo na osnovne stvari poput patroliranja. Ja bih pokušao da kroz razne RP aktivnosti, zajedničke vežbe i saradnje sa drugim frakcijama, uvedem raznovrsnost i dinamiku. Takođe bih se trudio da svaki član dobije šansu da se izrazi kroz svoj lik, ne samo da bude broj u organizaciji. RP mi nije samo rutina – za mene je to način da zajednica postane zabavnija i kvalitetnija za sve igrače, i to bih stavio kao prioritet.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1 Iskreno mislim da se dosta toga može poboljšati ako se krene od osnova. Poštovanje unutar organizacije je prva stvar – ako članovi nemaju poštovanje prema svom timu, teško da će imati ozbiljan pristup RP-u. Na tome bih radio od prvog dana. Zatim, organizovao bih nedeljne IC sastanke gde bi se analizirale situacije sa terena, bez osuđivanja, već kao prilika da svi naučimo nešto.

3.2 Uveo bih vežbe sa drugim državnim organizacijama – ne samo pucanje i jurnjava, već i RP situacije poput obuka i prezentacija za civile. Želim da ljudi sa servera vide SAHP kao ozbiljnu i profesionalnu organizaciju.

3.3 Kod prijema novih članova, bio bih dosta obazriv – ne bih gledao samo godine, ali bih svakako uzimao u obzir zrelost kandidata, jer sam mnogo puta video da loš RP jednog člana može pokvariti ceo doživljaj tima. Uveo bih i jednostavne interne zadatke za nove članove, kako bismo procenili njihovu spremnost i pristup.

3.4 Na kraju – želim da SAHP ne bude samo još jedna frakcija, već tim koji funkcioniše kao celina i koji svojim ponašanjem i RP-om doprinosi celom serveru. Sa pravim ljudima i malo truda, to je više nego moguće.

4. Kodovi:

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom

5. Rankovi

25. State Sheriff

24. Deputy State Sheriff

23. Assistant Sheriff

22. Chief of staff