Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
45923
Players nickname
rexonfoxer
Suspect ID
60350
Date of violation
May 23, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xK5EYPpIFSs

filipe32

Player
Player
zdravo administracijo dosao sam da vam kazem da bratva familija krsi pravila i da su kupili familiju za real live pare, nemam puno dokaza ali bi hteo da pogledate logove i da vidite da familiju nisu platili in game parama 75427 je lidrr koji je kupio familiju za real pare pa su prebacili familiju kazuo fraud id 60350

retired.

Player
Player
Nico Fraud is Broken vfx ig
Sad je već dovoljno, ovaj Nico nema veze s nama, šta god da pokušavate protiv nas neće uspjeti jer je to strana uplata. Ako morate nešto smisliti, smislite nešto bolje, vjerujem da se administratori ne daju prevariti.

Kazuo

Player
Player
Ovo je poruka za admine – na ovim screenshotovima se ne vidi ništa što bi moglo ukazivati na nešto konkretno. Ja i moji ljudi se od kada imamo porodicu iskreno trudimo da postignemo nešto na serveru. Neznam šta ovi ljudi imaju protiv nas da bi prenosili ovakve priče.

filipe32

Player
Player
Da, kupio sam nešto od te osobe, ali ta kupovina nema nikakve veze sa srpskim Grand RP serverom, niti sa porodicom. U bliskom dogovoru sa Leonom, preuzeli smo njegovu porodicu. .

Dva puta sam mu prebacio novac, ukupno 150€, za porodicu koja u igri vredi maksimalno 30 miliona. Ko normalan bi to platio 150€?
pa ti i rekao mi jeda si neki bogatas i da te boli kurc zasve a i svakako videce logove stasi radio i za kolk oejbio prodat fam u in gameparama

filipe32

Player
Player
Ovo je poruka za admine – na ovim screenshotovima se ne vidi ništa što bi moglo ukazivati na nešto konkretno. Ja i moji ljudi se od kada imamo porodicu iskreno trudimo da postignemo nešto na serveru. Neznam šta ovi ljudi imaju protiv nas da bi prenosili ovakve priče.
hahahaaaaaaaaa
Sad je već dovoljno, ovaj Nico nema veze s nama, šta god da pokušavate protiv nas neće uspjeti jer je to strana uplata. Ako morate nešto smisliti, smislite nešto bolje, vjerujem da se administratori ne daju prevariti.
alo djabe pises kad ce da vide logove nezo ve se to djabe admin senior hehe

Leon Depaulo

Active Member
Leader of unofficial org
Poslao mi je frend zalbu pa da i ja na to odgovorim vrlo kratko nije uopce to moj diskord to se moze i pogledat i na neformalnoj jer se tamo zapisuje diskord lidera evo diskorda moga paravoga macakcofi

Top Bottom