Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
334181
Players nickname
nicolas babapiro
Suspect ID
436381
Date of violation
May 24, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://imgur.com/a/Rx0lfTz

Rowen Storm

Player
Player
zırh çim haritalarında kullanılıyor mu? Neden hala yalan söylüyorsun? Tanıdığın bir aileden zırh çaldın ve Nicolas günlüğüne baktı ve seni kara listeye aldı ve ertesi gün senin için bir form açıldı ve oradaki şeylerin çoğu ailenin izni olmadan aldığın şeyler
Ne yalan söylüyorsun evlat? Sadece çim için mi mermi veya zırh aldığımı düşünüyorsun? Bu oyunda sadece çim etkinliği mi var? Hayır bir sürü etkinlik var ve bunu kendi ağzınla söylüyorsun. 1 gün sonra form açtığımızı söylüyorsun. Yani bu 1 günde etkinliklere girdim ve arabadan mermi ve zırh aldım. Etkinliğe girince sadece ben değil tüm aile bireyleri alıyor. Neden sadece bana form açılıyor da onlara açılmıyor? Bana rütbe vermeseydin arabanın bagajından eşya alma yetkisini benden almalıydın ve etkinliklerde zırh ve mermi dağıtmalıydın.

Eyüp Demirov

Player
Player
Ne yalan söylüyorsun evlat? Sadece çim için mi mermi veya zırh aldığımı düşünüyorsun? Bu oyunda sadece çim etkinliği mi var? Hayır bir sürü etkinlik var ve bunu kendi ağzınla söylüyorsun. 1 gün sonra form açtığımızı söylüyorsun. Yani bu 1 günde etkinliklere girdim ve arabadan mermi ve zırh aldım. Etkinliğe girince sadece ben değil tüm aile bireyleri alıyor. Neden sadece bana form açılıyor da onlara açılmıyor? Bana rütbe vermeseydin arabanın bagajından eşya alma yetkisini benden almalıydın ve etkinliklerde zırh ve mermi dağıtmalıydın.
The times of the items you stole from us are written. There was no incident at that time. We opened ammunition to TURFERs and you abused our goodwill. We trusted you and we encountered something like this. The incident is not about the gun and bullets, you did this without our permission. We did not allow you to do these. I have never spoken about the bullets taken with our permission until now. It has been 5 or 6 days since we opened the family and we have not spoken about any bullets we have lost until now. I never feel sorry for the man who steals.

Eyüp Demirov

Player
Player
Speak to me properly, I am not your child. And don't ever call me a child again.

Ruby Specter

We Get What We Deserve
Server Administrator
Rejected

Provide a Full Screen POV a Video will be good for evidence as well

Status
Not open for further replies.
Top Bottom