D
Dobro shvatili smo da si glup nije glitchkao prvo los si a tolko dugo igras kao drugo radis glich sa sotkom
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dobro shvatili smo da si glup nije glitchkao prvo los si a tolko dugo igras kao drugo radis glich sa sotkom
decko rolas se i uzimas sotku npc uD
Dobro shvatili smo da si glup nije glitch
Pa vidis da si npc ajde mrs na ucenje praviladecko rolas se i uzimas sotku npc u
pa videcemo posel npcu sotka boyPa vidis da si npc ajde mrs na ucenje pravila
ajde npc ne bi radio da nisam seniora pitaj zapitaj se sine a sad mrs na spavanjepa videcemo posel npcu sotka boy
Sta ti pricas decko koga boli k sta koristi kad je umro ne kontamMile lukovica neispusta sotku i sok
Evo idemaj placi
Pa ono sa revom nemoze hitat pa ide sotka samoSta ti pricas decko koga boli k sta koristi kad je umro ne kontam
aj placiPa ono sa revom nemoze hitat pa ide sotka samo
Al dobro svejedno vidimo se za 30 danaaj placi
E moj ti ti se prijavio za lidera da te naucim malo pravila pre toga ba je 60 dana al na sve to covek nije uradio ba svako ko je na serveru malo duze znaAl dobro svejedno vidimo se za 30 dana
Moje isprike nemanjaE moj ti ti se prijavio za lidera da te naucim malo pravila pre toga ba je 60 dana al na sve to covek nije uradio ba svako ko je na serveru malo duze zna
obljasni kako nije baE moj ti ti se prijavio za lidera da te naucim malo pravila pre toga ba je 60 dana al na sve to covek nije uradio ba svako ko je na serveru malo duze zna
Rexone buraz nemas ruke to prvo drugo neznas da pises a I da jeste ba kao da ga ti ne radis jos gore I jos veci jadnik si ako za to kacisobljasni kako nije ba
i da nije i da jeste svi znamo da si sotka girl good girlPa vidis da si npc ajde mrs na ucenje pravila
haaha ja ga radim on ima sotku ja ne koji ste vi pacovi kao drugo ko si ti, doso da me uci kako se pise ti si onaj streber a haahaRexone buraz nemas ruke to prvo drugo neznas da pises a I da jeste ba kao da ga ti ne radis jos gore I jos veci jadnik si ako za to kacis
NEMOJ DA JEDES GOVNA NPC SI I TJTi da nije i da jeste svi znamo da si sotka girl good girl
haaha ja ga radim on ima sotku ja ne koji ste vi pacovi kao drugo ko si ti, doso da me uci kako se pise ti si onaj streber a haaha
pele sotka boy ahhaNEMOJ DA JEDES GOVNA NPC SI I TJT