Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Apeal G.P. 3.2. | Tarci_Karamelo

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55668
Players nickname
Bryan_Smokee
Administrators nickname
Tarci_Karamelo
Date
May 28, 2025
Time
16:30
Proofs
https://imgur.com/a/bKahyaW

krle992

Player
Player
Zdravo. Upravo sam dobio ban jer sam opsovao BOGA in game! Razlog tome je jer sam dosao do marabunde(po 5eti put) sa razlogom da me ubace u org jer je moj drug(Berrtoro_Gotti 3998) u toj org i on mi je dogovorio da ce me ubaciti.. medjutim dosao sam u pogresan momenat kad su oni nekog robali blizu hq-a .. ja sam stao kraj njih autom i cekao da zavrse medjutim kako nisu znali da sam ja taj kojeg trebaju ubacit ubili su me a ja sam automatski ko iz puske opsovao navedenog gospodina a navedeni admin je u tom trenutku specao taj rob koji se desavao i odma me banovao ne znajuci da trebam uci u marabundu i da sam dosao samo zbog toga.

Ne bi pisao unbal apeal da nisam tek danas unbanovan(bio sam ban 4 dana).. i danas sam tek poslije 4 dana usao na srw da bi opet bio banovan na 7 dana..Cekao sam da mi prodju ova 4 dana da mogu igrat opet i et opet ban zbog gluposti pa nisam bio na srw ni 1h kako treba bgt.. ako ne dobijem unban necu vise ni igrat jer vikend se blizi mislio sam pikat sa drugarima a na kraju ban zbog gluposti.

Imam 24 godine, nisam kidara, daj unbanujte me smatram da nisam nista pogresno uradio niti sam ikoga uvrijedio s tim osim sto sam prebrzo reagovao jer mi je to izletilo iz usta dok sam cekao da me ubace u org.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom