By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kaze mi neko dasmo kidare a moš smo isto godište nedaj bog da smo starij od tebe pa tobi bila sramota u glavnom administracio jasam naveo razlog ali izgleda da pre rano da nisam se čuo sve to pet biču kažnjen nije proglem al tražim odvas maximalnu kaznu za dedu jer nie ni on navio razlog plus mga preko discorda i id 40357 da je kažnjen za CD hvala.Dok je vas kidara koji krsite pravila i unistavate RP ostalim igracima, bice i forum warriora
Svaki naredni OffTopic da se kazni hvala!
Da si moje godiste, znao bi da pises pozzkaze mi neko dasmo kidare a moš smo isto godište nedaj bog da smo starij od tebe pa tobi bila sramota u glavnom administracio jasam naveo razlog ali izgleda da pre rano da nisam se čuo sve to pet biču kažnjen nije proglem al tražim odvas maximalnu kaznu za dedu jer nie ni on navio razlog plus mga preko discorda i id 40357 da je kažnjen za CD hvala.
izvini okano izgleda kuči osnove nisu te naučili al svako nije iz iste države. znas druga škola druga kultura drugo pisanje ako nisute naučili ima škola i za odrasle.Da si moje godiste, znao bi da pises pozz