Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P. 6.15 FailRP I 55867 4162 70669

Status
Not open for further replies.
Your ID
56428
Players nickname
Dedaa Goxx
Suspect ID
55867
Date of violation
May 28, 2025
Time of violation
23:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=rI2Vg39tU1Y

Deda Goxx

Player
Player
Sve se vidi u pov, prvi nije dao uslov i ic razlog, jos me tejzao pa switch na pusku

Sooky1312

Player
Player
aaaa da opet smo tu opet radis self riport.
Pod broj jedan vido ti nije dug 1minutu.
Pod broj dva dozvoljeno je dase koristi tejzer ovo kažem zato jer je reko admin ako je brojano može dase koristi sve i rpg ako ganađeš.
i Pod broj tri ostavi ceo pov od početka desmo došli i počeli brojat de smo naveli uslov za brojanje.
i pod četvrto deda goxx ti radiš 6.15 ljubi te brat ko što sam ti reko više puta ne tupi kurac i drži se pive.
i zamalo da zaboravim pa ti sinie radiš mg zamisli iq-20 fam.

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Molim vas da dostavite POV od početka situacije!

Imate rok 12 sati

Gallardo

Player
Player
ne moze dostavit cijeli pov kad nije bio tu od pocetka, zna samo da smara i kaci

Deda Goxx

Player
Player
Dok je vas kidara koji krsite pravila i unistavate RP ostalim igracima, bice i forum warriora
Svaki naredni OffTopic da se kazni hvala!

Sooky1312

Player
Player
Dok je vas kidara koji krsite pravila i unistavate RP ostalim igracima, bice i forum warriora
Svaki naredni OffTopic da se kazni hvala!
kaze mi neko dasmo kidare a moš smo isto godište nedaj bog da smo starij od tebe pa tobi bila sramota u glavnom administracio jasam naveo razlog ali izgleda da pre rano da nisam se čuo sve to pet biču kažnjen nije proglem al tražim odvas maximalnu kaznu za dedu jer nie ni on navio razlog plus mga preko discorda i id 40357 da je kažnjen za CD hvala.

Sooky1312

Player
Player
Deda Goxx tople pozdrave ti šalje La Fortuna vidimo se u demorganu ko i prošli put kad si se okčio sam i ovaj pu isto.

Deda Goxx

Player
Player
kaze mi neko dasmo kidare a moš smo isto godište nedaj bog da smo starij od tebe pa tobi bila sramota u glavnom administracio jasam naveo razlog ali izgleda da pre rano da nisam se čuo sve to pet biču kažnjen nije proglem al tražim odvas maximalnu kaznu za dedu jer nie ni on navio razlog plus mga preko discorda i id 40357 da je kažnjen za CD hvala.
Da si moje godiste, znao bi da pises pozz

Deda Goxx

Player
Player
A razlog mi ne treba jer si ti odbrojao i poceo da pucas to je pod broj 1
A pod broj 2, provera panela ne postoji, samo kradja pozz

Sooky1312

Player
Player
Da si moje godiste, znao bi da pises pozz
izvini okano izgleda kuči osnove nisu te naučili al svako nije iz iste države. znas druga škola druga kultura drugo pisanje ako nisute naučili ima škola i za odrasle.

Sooky1312

Player
Player
ada zaboraviosam pozz postoje samo nije to za toko pametne ko što si ti držise rađe pive i ne tupiga puno pozz srce

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu

ID 55867 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.15+Fail-Rp

Morate izdati validan zahtev sa IC razlogom!
U toku pucanja prebacili ste na tejzer=FailRp

Status
Not open for further replies.
Top Bottom