Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
34105
Players nickname
Duxa Haze
Suspect ID
65460
Date of violation
May 29, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://streamable.com/peju12

Miki Dolor

Player
Player
Nisam ga vrijeđao samo sam mu rekao da je cheater i na to se on uvrijedio ali ja mu tu ne mogu nista.. a sto se tice PG-a to sam napravio i prihvaćam svoju kaznu jer sam prekršio pravilo tako da je žalba skroz na mjestu, a momak ima pravo da se žali na mene.. ja protiv toga nemam nista.

hazebezruki

Player
Player
Nisam ga vrijeđao samo sam mu rekao da je cheater i na to se on uvrijedio ali ja mu tu ne mogu nista.. a sto se tice PG-a to sam napravio i prihvaćam svoju kaznu jer sam prekršio pravilo tako da je žalba skroz na mjestu, a momak ima pravo da se žali na mene.. ja protiv toga nemam nista.
pretio si mu da ces da mu sredis pc check a lik je skroz legit neko ti nemas ruke

Miki Dolor

Player
Player
pretio si mu da ces da mu sredis pc check a lik je skroz legit neko ti nemas ruke
Ne ja sam rekao da nastavi li ici sa tim na evente da ce završiti na PC checku i na banu to je bio dobronamjerni savjet ali eto svatko to shvati kako zeli.. tako ste i vi to shvatili kao prijetnju, ja nisam Admin da ga pozivam na PC check samo sam mu rekao da nastavi li s tim ici na evente zavrsit Ce na provjeri

Esko Bar

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID: 65460 ce biti kaznjen za PowerGaming (PG)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom