Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Bloods Street Gang | Deyon White

Rejected
Status
Not open for further replies.

djomla

Player
Player

1. Vaše ime IRL-Mladen

2. Vaše godine-16

3. Vremenska zona-GMT+1

4. Prosjek online po danu-6+ sati

5. Vaš Discord-dj0m1a

6. Vaše ingame ime-Deyon White

7. Vaš ID-15702

Dodatne informacije

1. Lider za Bloods
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

-Želim da budem lider Bloodsa zato što sam odrastao u haosu, i ulica mi je bila jedina škola. Znam kako funkcioniše život na dnu i kako da od toga napravim imperiju. Bloodsi za mene nisu samo banda, to je porodica koja diše kao jedno. Hoću da okupim ozbiljnu ekipu, držim teritoriju, uđemo u sve moguće dilove i pokažemo ostalim bandama da nismo za zajebanciju. Imam viziju i imam ljude koji veruju u mene. Vreme je da crveni vladaju gradom.

-RP igram već neko vreme i imam iskustva u organizovanju ekipe, vođenju evenata i poštovanju pravila servera. Želim lidera jer mislim da mogu da uvedem aktivnost, zanimljive RP situacije i držim organizaciju na ozbiljnom nivou. Znam šta se traži od lidera i spreman sam da to ispoštujem do kraja. Takođe, volim timski rad i RP sa drugim organizacijama.

-Imam dosta RP iskustva i dobru komunikaciju sa igračima. Znam pravila servera i trudim se uvek da RP ide u pravom smeru – bez PG/DM gluposti. Želim da vodim Bloodse jer mislim da mogu da napravim jaku i aktivnu organizaciju, sa RP-om koji će da bude zanimljiv i za članove i za ostale organizacije. Imam dosta ideja za akcije, saveze, neprijateljstva i evente koji bi unapredili celu RP scenu na serveru.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Najvise bih se potrudio oko aktivnosti jer mislim da to svakoj bandi treba

-Organizovao bih redovne sastanke u hoodu, ulične RP situacije (kao što su dilovanje, krađe, ucene, zaštita teritorije), i praviti priče koje će da traju – kao što su izdaje, infiltracije, savezi i ratovi. Takođe, planiram da se povežemo sa drugim organizacijama IC putem – da se ne svede sve na pucanje, već da se vodi ozbiljna ulična politika kroz pregovore, spletke i sabotaže.

Svaki član će biti uključen u RP – čak i oni sa slabijim aim-om, jer će moći da rade logistiku, kurire, izvide i ostale RP uloge. Biće mesta za svakog ko želi ozbiljan RP. Glavni fokus je da Bloodsi ne budu samo još jedna banda, već ulična organizacija sa stilom, poštovanjem i autoritetom.

Rankovi

13.OG
12. UnderBoss
11.Shot Caller
10.Blood
9.Turfer

8.Plug
7.Veteran
6.Graffiti Team Leader
5.Graffiti Team
4.Soldier
3.Scout
2.Young Blood

1.Suspend

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Cestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Bloods koji će se održati u nedelju 01.06.2025. u 18:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom