Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved EMS Korumpirana Biografija | Ivkezz Von | 18846

Status
Not open for further replies.

Ivkezz Vonn

Player
Player
Ime: Ivan Von
Spol: Muski
Dob: 63
Nacionalnost: hrvat
Mjesto rođenja: Hvratska (Zagreb)
Boja očiju: bravn
Boja kose: smeđa
Tetovaže: Ruke,noge,prsa
Snage: ,Strpljiv,inteligentan, snalazljiv,Jak,vjest pucač
slabost: lako se iznerviram

ZIVOTNA PRICA:
Ivkezz se rodio u velikom gradicu u Hrvatskoj 28/12/1998 godine. Skrbnici su mu bili Otac David i majka Ema.Ali je zivio sa bakom koja je bila bivsa medicinska sestra. Kao djete bio sam dosta zaigran ali jako hrabar . Kroz svoje djetinstvo sam prosao svasta, kroz probleme sa skolom i problema sa novcem.Kako sam malo odrasta vratio sam se roditeljima u grad pod imenom Los santos. Mama je tamo nasla posao zajedno sa ocem.Naravno nakon toga kako sam i ja vec odrastao doslo je vrjeme da se odselim od roditelja. Dok sam ja bio na vojnoj obuci moj otac se okrenuo kriminalu radi loseg financiskog stanja . Nasao je mjesto u opasnom gangu po imedu Bloods i tamo je radio provale i otmice. Jednog dana iznervirao je sefa i sef ga je izbacio iz bande i oteo moju majku. Fib je naso moju majku ali moja majka je bila ranjena i Fib joj nije mogao pomoci. Zbog tog incidenta Ivkezz se okrenuo spašavanju ljudi.

PRICA O KARIJERI:
Nakon incidenta sa majkom Ivkezz je otišo na ragrutaciju u Emergency Medical Services (EMS). Radeci ondje Ivkezz se jako trudio i stekao dosta prijatelja Bibo Maxsoni,Dalbora Stajica,Nixa Hugo i Paca Purplehaze. Ivkezz je imao dosta ocevih prijatelja koji se bavili kriminalom, polako su ga uvlacili u svjet kriminala. Ivkezz je postao dosta dobar u kriminalu ali nije htio napustiti bolnicu. nakon nekog vremena radom i disciplinom je dobio asistent direktora . Postao je jako dobar u tome sto radi, cak i najbolji u gradu a i šire. Ivkezz i dalje zeli da se bavi spašavanjem ljudi a da se u tajnosti bavi stvarima koje su ga ocevi prijatelji naucili.

Jedini ishod:

1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )

Last edited:

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno.
U slucaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom