[ PRIJAVA ZA LIDERA - NATIONAL GUARD ]
Informacije:
- Ime IRL: Gorazd
- Godine: 15
- Vremenska zona: GMT +1
- Prosečan online dnevno: 6+ sati (u zavisnosti od obaveza)
- Discord: dagiga#0878
- Ingame ime: Wayne Hunter
- Ingame ID: 24234
Dodatne informacije:
1. Lider za:
National Guard (NG)
2. Zašto želim biti lider ove organizacije?
2.1 Pregolemo RP iskustvo:
Dug niz godina učestvovao sam u raznim državnim organizacijama — uključujući LSPD, FIB, GOV, SAHP, EMS i naravno NG. U svim frakcijama sam bio deo High Command tima, što potvrđuje moj visok nivo znanja i razumevanja RP mehanika. Prošao sam kroz sve slojeve organizacione strukture i posedujem potpuno razumevanje načina rada državnih organa.
2.2 Dokazana liderska sposobnost:
Imam sposobnost da vodim tim ljudi, delegiram zadatke i pravim funkcionalne i efikasne timove. Pored toga, umem da održim disciplinu, autoritet i zdravu RP atmosferu. Uvek težim tome da ljudi sa kojima radim imaju jasan cilj, dobru komunikaciju i motivaciju da napreduju.
2.3 Spreman plan i organizacija:
Odmah po dolasku na lidersku poziciju, posedujem plan razvoja organizacije, organizovan komandni kadar, kao i strategiju regrutacije i obuke. Već imam spreman tim ljudi koji su prošli kroz RP sa mnom i koji su dokazani operativci. NG pod mojim vođstvom bi bio snažna, organizovana i poštovana frakcija.
3. Saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
- Obavezno služenje vojnog roka: Građani stariji od 5 godina (IC) bi morali da prođu osnovnu vojnu obuku kako bi doprineli boljem RP-u i popunili redove.
- Redovna taktička obuka i simulacije: Treninzi koji uključuju upad na baze, zaštitu VIP-a, kontrolu državne granice i vanredne situacije. Fokus na komunikaciju, brzinu reakcije i hijerarhijsku poslušnost.
- Zajedničke vežbe sa ostalim državnim frakcijama: Saradnja sa LSPD/FIB radi simulacija kriznih situacija. Ojačavanje međusobnog poštovanja i razvoja zajedničkog RP-a.
- Kontrola i regulacija dozvola za oružje: U saradnji sa Vladom sprovodili bismo redovne kontrole civilnih i državnih dozvola za oružje.
- Uvođenje unutrašnje RP hijerarhije: Svaki čin nosi određene odgovornosti. Biće jasno ko vodi, ko sprovodi obuke, ko komanduje u kriznim situacijama, itd.
Hijerarhija činova (1–30):
- Suspendovan (48h)
- Suspendovan (24h)
- Rekrut - Kadet
- Kadet Pripravnik
- Kadet
- Kadet Desetar
- Kadet Kaplar
- Vojnik - Početnik
- Vojnik
- Vojnik Prve Klase
- Stariji Vojnik