Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66545
Players nickname
Boris Alcapone
Suspect ID
37888
Date of violation
May 31, 2025
Time of violation
20:20
Proofs
https://youtu.be/FSQRl8LVCrA

BOHOOO

Player
Player
Na snimku se vidi kako lice dolazi i bez straha na pusku bjezi i da ga mi opet hvatamo i dizemo gagovorim mu da nema komunikaciju i puske mu na glavi i lice se pravi kako nezna dignut ruke i mi objhasnimo i lice u jednom trenutku dodje i mostavi tacku da bi njegovi prijatelji dosli da ga spase i lice se pravi kao da nisam oduzeo komunikaciju (moj drug koji psuje je igrao potpuno drugu igricu tako nema razlog zasto bi on bio kaznjen).Hvala unapred

Last edited:

Ilija Naudi

Samo Bog moze da nam sudi :D
Player
Na snimku se vidi da čovek mg-a i da radi PG on nek mene kaci.. on će Takodje dobiti zasluženu kaznu

Ilija Naudi

Player
a ovaj sto mu prica preko diskorda vredja nečiju majku…..

Last edited:

Mike Jameson

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Molim vas ispravite naslov zalbe.

Imate rok 14 sati

Ilija Naudi

Player
Na snimku se vidi kako lice dolazi i bez straha na pusku bjezi i da ga mi opet hvatamo i dizemo gagovorim mu da nema komunikaciju i puske mu na glavi i lice se pravi kako nezna dignut ruke i mi objhasnimo i lice u jednom trenutku dodje i mostavi tacku da bi njegovi prijatelji dosli da ga spase i lice se pravi kao da nisam oduzeo komunikaciju (moj drug koji psuje je igrao potpuno drugu igricu tako nema razlog zasto bi on bio kaznjen).Hvala unapred
Druze koji crni strah ja mogu raditi Sta hocu ako imam 1 pušku na glavi a za komunikaciju si mi rek’o tek kad sam poslao lokaciju a ovo za druga kako igra drugu igricu laži nekog drugog Admin će pogledati žalbu 300 puta ako treba i dokazace da taj tvoj drug krši pravilo GP 3.2

Ilija Naudi

Player
Ti dobijaš za MG,PG a ovaj tvoj GP 3.2

Ilija Naudi

Player
Na snimku se vidi kako lice dolazi i bez straha na pusku bjezi i da ga mi opet hvatamo i dizemo gagovorim mu da nema komunikaciju i puske mu na glavi i lice se pravi kako nezna dignut ruke i mi objhasnimo i lice u jednom trenutku dodje i mostavi tacku da bi njegovi prijatelji dosli da ga spase i lice se pravi kao da
bukv si mene okačio,sebe i druga nez Sta da ti kazem

Mike Jameson

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

Greske nisu ispravljene u zadatom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom