Poštovana administracijo.
Igrač 66623 je već bio banovan zbog konstantog kršenja pravila, i unbanovan je, ali sada nastavlja sa svojim flagrantnim kršenjem istih.
Na osnovu gore navedenih, a i zbog prethodnog banovanja sa projekta
I na osnovu njegovog izvinjenja
Approved - Appeal za unban Konstantno krsenje pravila l Aldin Verstappen (iz koga izgleda ništa naučio nije)
gde navodi da je novi igrač iako je on zapravo BlackListovani igrac što takodje molim da se proveri, da li igrač 66623 ban evade-a
Molim da se odluka o unbanovanju preispita i da se isti ovaj put pošalje na trajni odmor.
Igrač 66623 je već bio banovan zbog konstantog kršenja pravila, i unbanovan je, ali sada nastavlja sa svojim flagrantnim kršenjem istih.
Approved - Neadekvatno ponašanje, G.P 3.1+G.P 3.2 I 66623
Mislim da ovakvim ljudima ne treba dozvoliti da borave na ovakvom projektu !
gta5grand.com
Pending review - MG, FailRP G.P. 3.1 P.Z.Z 1.2 I 70311 66623
66623 Igrač koji je već bio banovan za konstantno kršenje pravila i njegov 70311 pulen obzirom da ne ume sam da odradi otmicu i bez biografije. PG - 70311 vezuje lice sa puškom u ruci MG - 66623 prepoznaje mene sa balaclavom na glavi, preko glasa pzz 1.2 - 70311 - Otmica u zelenoj zoni FailRP -...
gta5grand.com
Na osnovu gore navedenih, a i zbog prethodnog banovanja sa projekta
Approved - Konstanto kršenje pravila I 66623
Poštovanje, doticni nije tu zbog roleplay-a nego zbog krsenja pravila i vrijeđanja na nacionalnoj osnovi,obitelji itd. Molim da detaljno provjerite i in game kazne jer ih ima zasigurno dosta u kratkom periodu ! https://gta5grand.com/forum/threads/938508/#post-3291657...
gta5grand.com
I na osnovu njegovog izvinjenja
Approved - Appeal za unban Konstantno krsenje pravila l Aldin Verstappen (iz koga izgleda ništa naučio nije)
gde navodi da je novi igrač iako je on zapravo BlackListovani igrac što takodje molim da se proveri, da li igrač 66623 ban evade-a
Molim da se odluka o unbanovanju preispita i da se isti ovaj put pošalje na trajni odmor.