povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nemoj bato cekaj zakljucam vrata alo dolazi djordje saphireZnaci ipak mora dolazim u Mladenovac...
vazi bebosisati djordje
zamisli imas 15 godina i pretis nekom kako ces da dodjes tamo gde zivivazi bebo
bukv ono zamisli. Sreca pa imam 16zamisli imas 15 godina i pretis nekom kako ces da dodjes tamo gde zivi
bukv ono zamisli. Sreca pa imam 11
ti bar stvarno imam 16 za razliku od lidera NG-a 2 godine 16 imaobukv ono zamisli. Sreca pa imam 16
izvini laske nece se ponovitiMir bre alo
Tu smo lepi dodjiZnaci ipak mora dolazim u Mladenovac...
Koji ti mentalni problem imas ?Main:58212: Gde je vredjao projekat
Twink:61634:Gde je dobio ban za G.P 1.8 i za vredjanje projektat
76375:Nalog na kom sad BL evadea
Igrac koji je vredjao projekat po imenu Marko Low 58212 zahtevao bi da se ovaj igrac vrati na njegov odmor zato sto je radio stvari koje nije trebao i da se nas dragi lider Ugljesa Rosse takodje kazni zato sto je nedopustivo da pomaze bl igracima tako sto daje velike cinove u njegovoj organizaciji (28-ice) i sakriva njegov evade verovatno kad vidi ovu zalbu ima da ga kick-a iz organizacije i da se usere da ne dobije disband pa bi mogli da pogledate logove i toga da li ce da ga kick-a ili da ga rank-downa.
Ugljesa jos uvek ti se pamti tvoja zlocesta stvar znas kako se kaze kod nas Pamti pa vrati.
Pozdrav od Draca Kible,Ognjena Verstappena,Kamisha Nedeljkovica i fama beretke.