Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37795
Players nickname
Jack_Red
Administrators nickname
Zajcev
Date
Jun 6, 2025
Time
00:46
Proofs
"Chatlog" "Kontaktirajte Administraciju"

propuh

Player
Player
Jack_Red ID 37705

Bio sam na u svom Autu crveni Diablo
malo dalje od parkiranih vozila sjeverno od pijace, kad me zena iz bande pocela Ramat i katapultirat van GZ prema malom ghettu, tad sam bio van "glave" (iso sebi po pice IRL)

kad sam to vidio prvo sam poslo adminu poruku 06.06.2025 00:38 "driveby jel dozvoljen u geto"
kad sam izaso iz Menua ona me vec izgurala na ulicu pred svoje kolege
koji su odma stavili cijevi na glavu
njih 4
ja sam tad ooc chat napisao nesto na foru "((de nemoj me jebat da to radis))"
"((ne nemam ja zivaca za ovo))"
"((pisat cu latinicom ovo nije normalno))"
onda sam u ic chat napisao
"pusite mi kurac tako necete nista dobit"
mislio sam da nemam nista kod sebe i ipak sam im dignuo ruke i kad je vidila da imam hevi. IC Chat:rekla "je bacaj rev i snajper"
i ja poceo trcat i po malo CR at da me nebi pogodili dok ne izadjem iz zone,

al od svega nas dragi Admin Zajcev je samo to vidio od svega i meni dao warn i 3 sata demorgan za Nekakav CL koji ja nemam blage sta je.
Jailan/Ošamaren sam od strane Micika_Mic: CL by Zajcev
06.06.2025 00:46
odmah sam opet poslao poruku Adminu
"a drive by? to ništa"
"ALO"
Lukile White odgovara:To je nemoguce ovde.
"Nemoguce da te neko katapultira u ghetto?"
Lukile White odgovara: Ako vas je neko izgurao iz GZ u geto kako bi vas robao je kaznjivo.
poslije toga se Denis MIIC portao do mene pa smo ustanovili da trebam napisati zalbu.

Na Žalost nemam POV niti bi ga trebo imat niti ću ikad imat u SKRIPTANOJ GZ. Pocetak dogadjaja se odvio na sjevernom dijelu pijace, malo dalje od parkiranih auta.

Stoga vas molim za UnWarn i Unjail jer stvarno nisam planirao toliko dugo bit Civil . jedan Warn se sutra "dns iza restarta" trebao obrisat i sad sam dobio jos jedan zato sto sam bio "budan" "afk at that time".

propuh

Player
Player
Jack_Red ID 37705

Bio sam na u svom Autu crveni Diablo
malo dalje od parkiranih vozila sjeverno od pijace, kad me zena iz bande pocela Ramat i katapultirat van GZ prema malom ghettu, tad sam bio van "glave" (iso sebi po pice IRL)

kad sam to vidio prvo sam poslo adminu poruku 06.06.2025 00:38 "driveby jel dozvoljen u geto"
kad sam izaso iz Menua ona me vec izgurala na ulicu pred svoje kolege
koji su odma stavili cijevi na glavu
njih 4
ja sam tad ooc chat napisao nesto na foru "((de nemoj me jebat da to radis))"
"((ne nemam ja zivaca za ovo))"
"((pisat cu latinicom ovo nije normalno))"
onda sam u ic chat napisao
"pusite mi kurac tako necete nista dobit"
mislio sam da nemam nista kod sebe i ipak sam im dignuo ruke i kad je vidila da imam hevi. IC Chat:rekla "je bacaj rev i snajper"
i ja poceo trcat i po malo CR at da me nebi pogodili dok ne izadjem iz zone,

al od svega nas dragi Admin Zajcev je samo to vidio od svega i meni dao warn i 3 sata demorgan za Nekakav CL koji ja nemam blage sta je.
Jailan/Ošamaren sam od strane Micika_Mic: CL by Zajcev
06.06.2025 00:46
odmah sam opet poslao poruku Adminu
"a drive by? to ništa"
"ALO"
Lukile White odgovara:To je nemoguce ovde.
"Nemoguce da te neko katapultira u ghetto?"
Lukile White odgovara: Ako vas je neko izgurao iz GZ u geto kako bi vas robao je kaznjivo.
poslije toga se Denis MIIC portao do mene pa smo ustanovili da trebam napisati zalbu.

Na Žalost nemam POV niti bi ga trebo imat niti ću ikad imat u SKRIPTANOJ GZ. Pocetak dogadjaja se odvio na sjevernom dijelu pijace, malo dalje od parkiranih auta.

Stoga vas molim za UnWarn i Unjail jer stvarno nisam planirao toliko dugo bit Civil . jedan Warn se sutra "dns iza restarta" trebao obrisat i sad sam dobio jos jedan zato sto sam bio "budan" "afk at that time

propuh

Player
Player
Uz ovo sve Demorgan mi je izbrisao Loadout od 300.000$. zbog kojeg nisam htio da se oslade u namjeri.
Također se ispričavam što nisam Naveo "Razlog Kazne" "CL" u Naslovu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom