UBIJA LJUDE PRE
DOGAĐAJA
DOGAĐAJA
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!logično kad ih prvi pucaš bez razloga poserem ti se u barcode mrtvi
u videu su prekršena pravila pg i pd 1.2 i pogodi ko je više pravila prekršio... sem toga pov ti nije validan, nisi snimao zvuk mikrofona, i još pored svega toga spomenuto je da se nešto prije toga desilo time ovo nije pov cele situacije
mnogo si pametan momakUBIJA LJUDE PRE
DOGAĐAJA
pa mislim i ja volim onako samo da drzim N kao da pricam i ljudi mi odgovaraju i pricaju sa mnom ing ali se ja ne cujema ovaj sto je napisao cjela situacija je tu ako se ne primjetis i cujem se na mic dok ima smisla pricati
kakav banevade ja ni twink nemamkoksi bravo banavade na to sa odvrnutim citom na sto 100%
igrac ne snima sve slojeve ne cuje se kad on prica zelim admini ovo da kazneUBIJA LJUDE PRE
DOGAĐAJA
Obrisano pravilo za ne snimanje svih slojeva....Klasicno namestanje warna na familiju, pucao prvi, mislim da ovo nema smisla sto je okaceno, i da igrac treba biti kaznjen za ne snimanje svih slojeva, ne cuje mu se mikrofon, a vidi se u desnoom uglu da prica.