Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16131
Players nickname
Nele Vip
Suspect ID
16131
Date of violation
Jun 7, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/

odolotor

Player
Player
Zamolio bih Administraciju da razmotri ovaj POV jasno se vidi kako Nele Yip pali cheat, očigledno je da je dečko zaboravio da je uključen screen bio je defenovan stvarno mrzim čitere i zhamolio bih da ga uklonite. Ako na neki način ova žalba bude odbijena jasno će biti zašto i kako je odbijena dubok dzep lako se zatvara. I sada čisto ko god da je sumnjao da koristi cheat, da koristi ga i takodje mnogi njegovi drugari i ljepša strana takodje. Pored svega igrica mu je bitnija nego život pa mora i da kupuje pare za real cash, jadno ćelavi.

Last edited:

Srboljub

Player
Player
Zamolio bih Administraciju da razmotri ovaj POV jasno se vidi kako Nele Yip pali cheat, očigledno je da je dečko zaboravio da je uključen screen bio je defenovan stvarno mrzim čitere i zhamolio bih da ga uklonite. Ako na neki način ova žalba bude odbijena jasno će biti zašto i kako je odbijena dubok dzep lako se zatvara. I sada čisto ko god da je sumnjao da koristi cheat, da koristi ga i takodje mnogi njegovi drugari i ljepša strana takodje. Pored svega igrica mu je bitnija nego život pa mora i da kupuje pare za real cash, jadno ćelavi.

Zoki Roki

Senior Administrator
Senior Administrator
Svaki naredni offtopic poslje ovog komentara rezultirati će sa forum kaznom!

Nele Vip

Player
Player
Mogao si barem zvuk da ubacis kad tako lepo editas, mogu i ja da napravim za koga hoces, samo da ubacim po sred ekrana u video editing programu ovo sto si ti, takodje ovo nije ni moj discord..

Koliko los edit, i mogao si neki moj pov da nadjes od skorije kad vec editas tako, a ne od pre 5 meseci lepi moj :D

Nele Vip

Player
Player
Koliko je vama dosadno u zivotu, otvorili smo prekljuce familiju, i vec winamo svaki bizwar i opet hocete da nas ugasite, svaki put kad otvorimo familiju nove zalbe na mene...

Ljudi shvatite, i naucite da igrate a ne da reportate sa laznim dokazima, i video editingoom.

jovara

Player
Player
Koliko je vama dosadno u zivotu, otvorili smo prekljuce familiju, i vec winamo svaki bizwar i opet hocete da nas ugasite, svaki put kad otvorimo familiju nove zalbe na mene...

Ljudi shvatite, i naucite da igrate a ne da reportate sa laznim dokazima, i video editingoom.
Kakav video editing druze, treba te dozivotno maknuti sa projekta landaro jedna celava

stefaan

Player
Player

cheat u part 2

Leon Ashbluff

Player
Player
i ovaj i onaj o mirjani sve isto... 360p-480p par sekundi u kojima se vidi kako "nenad" ili u prethodnom slucaju "mirjana" pale skriptu a nigde se ne vidi dokaz da su to oni zapravo

Linoxyy

Player
Player
vidim da dobro editas daj discord da ti posajlem klipove da mi editas montazu bar

Status
Not open for further replies.
Top Bottom