Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11954
Players nickname
Jovara_Purplehaze
Suspect ID
3675
Date of violation
Jun 8, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/ih68vl

jovara

Player
Player
Na prvu ovaj pov izgleda legit, medjutim ako se bolje pogleda u usporenom videce se trigger kod igraca koji me je ubio..
evo jos jedna zalba na doticnog sto potvrdjuje da je cheater u pitanju, pritom i ne dostavlja pov-ove sto se vidi iz ove zalbe. Approved - Possible Cheat I 3675
Ovaj decko uzima bonuse na eventima tako sto vara i sa time ima prednost veliku u odnosu na ostale, trebalo bi ga sto pre ukloniti sa projekta a pre toga naravno pc-checkovati da bi se ovo utvrdilo i smatram da on i njemu slicni nisu za ovaj projekat jer koriste pomagala koja nisu dozvoljena.

Eldar Opium

Player
Player
Da je legit pa i da kaze covek da je oprao nekog, ovako mali smrad kao i ostali njegovi sa skriptom, sad ce sa bratom neletom na godisnji odmor, pritom je obrisao pov koji je poslao, pitaj ga zasto :D pickice malene
Puno se vi iz blackouta bunite za ljude koji imaju jedno 5 citera u famu

Luka Abdulaziz.

Player
Player
Da je legit pa i da kaze covek da je oprao nekog, ovako mali smrad kao i ostali njegovi sa skriptom, sad ce sa bratom neletom na godisnji odmor, pritom je obrisao pov koji je poslao, pitaj ga zasto :D pickice malene
Ne placi

Nikola Angel

Player
Player
pov je obrisan od kako sam video da si stavio na forum stace ti ako zatraze ja saljem opet

Patrick Loco

https://youtu.be/gGC8fuUmkAA?si=dvSdaxed_EuZR77B
Player
Evo ga ovaj sto pada svaki event, dal brze udjes u sferu il odes u bolnicu pitanje je.. Zovu te stat grinder po serveru, jer samo za nabijanje statsa i sluzis, npc
druze ti nekom pricas za cheat jebote pojavio si se odjednom niko ziv nije cuo za tebe i onda si doktor

jovara

Player
Player
druze ti nekom pricas za cheat jebote pojavio si se odjednom niko ziv nije cuo za tebe i onda si doktor
A sta si ti koji kurac, advokat? Umesto da kazes tvom drugaru da cleanuje kompjuter i da ne cheatuje ti meni ovde palamudis po zalbi, ajde paljba

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Žalba sadrži uvrede, drskost ili neadekvatnost.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom