Mislim da je ovaj igrac dobio prednost time sto je iskoristio radio. Znam da me ubio igrac moje familije ali me samo zanima da li je taj igrac iskoristio prednost skoka sa radiom
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kacis za druga a to ne moze, tako da mora da se odbijekacis za drugara a to ne moze tkd mora da se odbije pogledaj te ostale zalbe na ovom forum nalogu
Onda neznas lepomoze se kaci za drugara ako je banan forum kolko ja znam
ali nisam ga ni ubio?Nakon pregleda dokaza trenutno Ne mogu zaključiti ovu žalbu. Zahtevam da ID (57263) dostavi svoj POV trenutka kada je ubio ID (43027) na Informalu u 14:55 - 8.6.2025 Rok za dostavu je 12h.
Samo da napomenem nisam imao nameru napraviti bug abuse, ne znam kako se dogodilo da nisam ragdoll-o kada sam pao.Ti so duzan da imas POV sa svakog eventa a on ima pravo da ti ga zatrazi bez obzira da li si ga ti ubio ili neko drugi.
Womp womp ode jos jedan spermanovacSamo da napomenem nisam imao nameru napraviti bug abuse, ne znam kako se dogodilo da nisam ragdoll-o kada sam pao.
Moguce zato sto sam isao promeniti pusku u zraku, u pov-u se vidi da nisam koristio radio ili nesto drugo.
![]()
Watch Grand Theft Auto V_2025.06.08-14.39_clip_1_clip_1 | Streamable
Watch "Grand Theft Auto V_2025.06.08-14.39_clip_1_clip_1" on Streamable.streamable.com