Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
43072
Players nickname
Brando_Gagic
Suspect ID
57263
Date of violation
Jun 8, 2025
Time of violation
14:56
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=g0C_iZUs-ms

Vukasin Francuz

Player
Player
Mislim da je ovaj igrac dobio prednost time sto je iskoristio radio. Znam da me ubio igrac moje familije ali me samo zanima da li je taj igrac iskoristio prednost skoka sa radiom

kukara siledjija

Player
Player
kacis za drugara a to ne moze tkd mora da se odbije pogledajte ostale zalbe na ovom forum nalogu

Ilija Daimond

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno Ne mogu zaključiti ovu žalbu. Zahtevam da ID (57263) dostavi svoj POV trenutka kada je ubio ID (43027) na Informalu u 14:55 - 8.6.2025 Rok za dostavu je 12h.​

Last edited:

Ilija Daimond

Player
Player
Ti so duzan da imas POV sa svakog eventa a on ima pravo da ti ga zatrazi bez obzira da li si ga ti ubio ili neko drugi.

Pookie Belvederovic

Player
Player
Ti so duzan da imas POV sa svakog eventa a on ima pravo da ti ga zatrazi bez obzira da li si ga ti ubio ili neko drugi.
Samo da napomenem nisam imao nameru napraviti bug abuse, ne znam kako se dogodilo da nisam ragdoll-o kada sam pao.
Moguce zato sto sam isao promeniti pusku u zraku, u pov-u se vidi da nisam koristio radio ili nesto drugo.

Diego1

Player
Player
Status
Not open for further replies.
Top Bottom