.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jel treba da krenem ja da te kacim za svaki put kad su vasi enterali pre vremenaMolio bi da ova dva djecaka iz brigade dostave pov kako su enterali na fabriku, tocnije kako su enterali prije vremena i vec bili na roofu.
ovo nije pov entera, dostavi pov od entera...![]()
dobro brate necu sad cekati 10min za pc-em da mi se uploada video.ovo nije pov entera, dostavi pov od entera...
ovo nije pov entera, dostavi pov od entera...
a budes kad te admin zatrazi...dobro brate necu sad cekati 10min za pc-em da mi se uploada video.
da.a budes kad te admin zatrazi...
daj druze smorio si sta nas vise sve pov requestas forum warior si postao daj ako oces nek me kazne adminiSad još tvoj drug 35445 neka dostavi isto tako pov kako je ušao u zonu na roofu i nemojte to više raditi i tjt….
5 puta sam se s viktorm cuo i reko mu da to ne radite, kad necete lijepo poslusat onda cemo preko foruma jbg...daj druze smorio si sta nas vise sve pov requestas forum warior si postao daj ako oces nek me kazne admini
v.5 puta sam se s viktorm cuo i reko mu da to ne radite, kad necete lijepo poslusat onda cemo preko foruma jbg...