1. Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine: 27
3. Vremenska zona: Gmt+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 14h-24h
5. Prosecna aktivnost po danu(Vremenski): 10h+
6. Vaš Discord: podemonim
7. Vaše ingame ime: Vidoje Kalasnjikov
8. Vaš ID: 54652
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Ako mogu da biram izabrao bih state. Poznajem obe strane pa ako je potrebno mogu da uzmem i crime.
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Smatram da bih bio dobar admin jer imam iskustva u prepoznavanju varanja u igrama i želim pomoći u održavanju fer okruženja za sve igrače. Mogu brzo prepoznati cheat-ove i nepravilnosti, što bi doprinelo zdravijoj zajednici. Verujem da bih mogao efikasno rešavati ove probleme i obezbediti igru bez prevara.
2. Koje su vaše prednosti?
Sposoban sam da brzo učim, lako se prilagođavam novim situacijama i brzo se uklapam u tim.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Smataram da nemam slabosti koje bi uticale na moj rad kao admin.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, spreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne postoji nijedan problem koji me trenutno sprečava.
2. Vaše godine: 27
3. Vremenska zona: Gmt+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 14h-24h
5. Prosecna aktivnost po danu(Vremenski): 10h+
6. Vaš Discord: podemonim
7. Vaše ingame ime: Vidoje Kalasnjikov
8. Vaš ID: 54652
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Ako mogu da biram izabrao bih state. Poznajem obe strane pa ako je potrebno mogu da uzmem i crime.
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Smatram da bih bio dobar admin jer imam iskustva u prepoznavanju varanja u igrama i želim pomoći u održavanju fer okruženja za sve igrače. Mogu brzo prepoznati cheat-ove i nepravilnosti, što bi doprinelo zdravijoj zajednici. Verujem da bih mogao efikasno rešavati ove probleme i obezbediti igru bez prevara.
2. Koje su vaše prednosti?
Sposoban sam da brzo učim, lako se prilagođavam novim situacijama i brzo se uklapam u tim.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Smataram da nemam slabosti koje bi uticale na moj rad kao admin.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, spreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne postoji nijedan problem koji me trenutno sprečava.