By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!cisto mala obavijest nemamo neformalnu jbga cemu opet pritisak domo?
pa pitam se zasto?cisto mala obavijest nemamo neformalnu jbgtako da svatko za sebe odgovara
![]()
koliko puta ste dobili full listu od mene u arenu? ocete opet nije problem cekam vasauuu opasna neka ekipa pobijes im cijeli fam i onda placu po forumu hahahah
nisam ni pucao xD cekam vas za arenuopasan si zato si ljubio pod ispred svoje kucice pozz
Hahah padali ste vi svi na Richamnu sine moj niste panel mi smjeli uzetDomino vječito plakanje za sfere i panele ( dok su i na Richman-u bili )
vi ste samo dobri na panelima xDHahah padali ste vi svi na Richamnu sine moj niste panel mi smjeli uzettako da pokriji se usima ne bitan si ko semafor u San Andreasu
Padali ste ko pokoseni na Richamnu lagan sivi ste samo dobri na panelima xD
sto ne ubace neki event za kradju panela vrv biste osvojili svaki posto vas ovako na bizovima i nema basPadali ste ko pokoseni na Richamnu lagan si
Pa zato i nikad neces dobiti nefcisto mala obavijest nemamo neformalnu jbgtako da svatko za sebe odgovara
ma sta treba vise vidis da je 1min + jos pucaju bez da broje i da daju uslovNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu
Molim vas dostavite pov cele situacije. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE
Imate rok 12 sati