By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dvodzi mali smaracsve u povu
kakav si ti specko napaceniDvodzi mali smarac
ne znas vise ni kome se cmaris prvo dobar pa ga kacisDvodzi mali smarac
Jebiga brate, prvo sam pomislio da ne cituje jer nikad nije citovao bar da ja znam, a sad uzeo i navrnuo silent aim na maks, onda je zasluzeno da ga okacim , inace kako ti je na banu ne javljas mi?ne znas vise ni kome se cmaris prvo dobar pa ga kacis
pa naravno da ne javljam kad ne blejim na forumu 24/7 kao nekoJebiga brate, prvo sam pomislio da ne cituje jer nikad nije citovao bar da ja znam, a sad uzeo i navrnuo silent aim na maks, onda je zasluzeno da ga okacim , inace kako ti je na banu ne javljas mi?
od kad je ovaj saban u adminimaPregled zalbe u toku.
.pa naravno da ne javljam kad ne blejim na forumu 24/7 kao neko
bravo prvo si ga branio u mom pov requ i pricao da nemam za sta da ga pov requestam i onda kada je dostavio pov su svi videli koji je to citerJebiga brate, prvo sam pomislio da ne cituje jer nikad nije citovao bar da ja znam, a sad uzeo i navrnuo silent aim na maks, onda je zasluzeno da ga okacim , inace kako ti je na banu ne javljas mi?
HAHAHAHAHAAHAHAHHAHAH
mozda ti i dvodzi nama da ga poglabate a?Han i Dzabula, mozete zajedno da mi poglabate kitu jedino.
A moze tvoja mama malo da mi poglaba kitu a ?mozda ti i dvodzi nama da ga poglabate a?
ajde teraj se u kurac picko jedna prvo ti dvodzi bio najbolji drug sad kenjas da je citer i kacis gaA moze tvoja mama malo da mi poglaba kitu a ?
alo debilcino mala neartikulisana nemoj da ti jebem mamu ja bezobraznuajde teraj se u kurac picko jedna prvo ti dvodzi bio najbolji drug sad kenjas da je citer i kacis ga