Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16947
Players nickname
Rich Viktor
Suspect ID
0000
Date of violation
May 18, 2022
Time of violation
20:12
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=cwE19hUH980

Rich Viktor

Player
Player
E ovako odma da kazem nisam siguran da li je LSPD ili FIB ili SAHP ali uglavnom jasno se vidi da jedan taoc nije hteo da daje stvari te je ubijen dok su meni bile puske na glavi , Bloods su ga ubili i cim su ga ubili krenuo je rafal sa brda dok su pistolji taocu (meni ) na glavi . Takodje ako usporite video vidi se kako mene pogadjaju metci te mi se skida pola HP . Ne znam zasto ali mikrofon mi je bio losiji tako da sam se lose cuo izvinjavam se

Cortez Bajic

Gustavo Cortez
Player
"Pucaj ko im jebe mater" receno od id 7167 cuje se na 2:01. Nek pogleda i to admin :)

sloopdogg

Player
Player
Postovani, na mom POV se jasno vidi da niti jedan clan SAHP-a nije pucao dok je taoc bio ugrozen.
KVWkm1j.png

Dim48OF.png

Nije bio ugrozen uopste

Rich Viktor

Player
Player
Postovani, na mom POV se jasno vidi da niti jedan clan SAHP-a nije pucao dok je taoc bio ugrozen.
hmmm a metci od desno , vidi se na mapi prikazivanje clanova i vidi se da su tu njih par odakle su stizali metci , 0.31 sekunda bas od tog smera se vidi kako lik iz SAHP repertira pusku . Nema veze videce admini u logovima

Kiko Smith

Player
Player
vidi se Fail RP od LSPD gde ima 1 puska na taoca a oni ga uzimaju tako da zalba ce bit prihvacena

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Nema dovoljno dokaza za da se kazni organizacija sveukupno.
  • Ne vidi se ko je sve pucao, jer neko je poceo. Banda je vozvratila i tako se nastavilo.

• ID 7167 dobit ce kaznu za Generalno Pravilo 3.2
  • 3.2 Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom