Molim Administraciju da se kazni off topic
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!da li si siguran da deki alitovic nije bio 9 rank.Deki nije imao uopce dozvolu sta pricas ti? a kamoli 9
SLAZEM SEMolim Administraciju da se kazni off topic
Prijatelju nemoj igrati na tuđem accu znas i sam toSmešno je to da smo izgubili neformalnu zbog tebe miki jer si cheater i ban eveder.Sam znaš šta si radio.
tolko si jadan a pricas nesto za lestera dakle 49298 ti je bio 9 rank u famu i pozamljivao ti pare i imao je dozvolu dadeli stvari iz ammo cara manim rankovima.kao što se vidi momak je do sada krao u jednom trenutku je napustio fam i otvorio svoj i opet se vratio ja mislim da je krao za dobrobit svoje familije
Smešno je to da smo izgubili neformalnu zbog tebe miki jer si cheater i ban eveder.Sam znaš šta si radio
Ti mi kazes koji igras na accu svog brata?Smešno je to da smo izgubili neformalnu zbog tebe miki jer si cheater i ban eveder.Sam znaš šta si radio.
jel si li siguran 100% da je tvoj?Na tuđem taj acc je samo moj i ničiji drugi
Pa nek se pogledaju zalbe stare na tebe i sada drugi glasHahahaha dobro
Hhaa koliko se sjećam ti si otišao za G.P. 6.22. a pricas? Pa ti si cisti ban evadermiki nemoj ti da se javljaš za to
Sazem se samo sto ti glas postaje dublji a ne djecji, kao u ovom slučaju di je prvo bio dublji pad sad visoki kao kod djeteta jedino ako Deki ne mladipa postoji pubertet kroz koji ste vi prošli davno
a ti za cheats vec 3 putaHhaa koliko se sjećam ti si otišao za G.P. 6.22. a pricas? Pa ti si cisti ban evader
zasto si mu dao 9 rank i zasto ti je on bio u fam od kad si otvorio acronix i prvi igrac u acronix niko te ne voli da znas pozdrav za vinkovceDeki nije imao uopce dozvolu sta pricas ti? a kamoli 9
Tvrdimo da je ukrao stvari iz familije te je otvorio familiju sto se moze provjeriti da je kupio fam i bio lider pa je krao očito da bi pomogao sopstvenoj familijiDeki je imao 9. Rank (zamenika) i imao je puno pravo da uzima iz gepeka za evente.Posle toga nije bio aktivan u vezi obitelji i vi ste se njemu smanjili na 8.rank
I on je sa 8. Rankom uzimao za evente i vi sada tvrdite da on nikada nije imao 9.rank