Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43053
Players nickname
Domo Duoblade
Suspect ID
49298
Date of violation
Jun 14, 2025
Time of violation
21:04
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=B0zFzHGyNUA&feature=youtu.be

Domo Doublade

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Leader of unofficial org
Molim Administraciju da se kazni off topic

filipe32

Player
Player
kao što se vidi momak je do sada krao u jednom trenutku je napustio fam i otvorio svoj i opet se vratio ja mislim da je krao za dobrobit svoje familije
tolko si jadan a pricas nesto za lestera dakle 49298 ti je bio 9 rank u famu i pozamljivao ti pare i imao je dozvolu dadeli stvari iz ammo cara manim rankovima.

Omco Vepar

Player
Player
Deki je imao 9. Rank (zamenika) i imao je puno pravo da uzima iz gepeka za evente.Posle toga nije bio aktivan u vezi familije i vi ste njemu smanjili na 8.rank
I on je sa 8. Rankom uzimao za evente i vi sada tvrdite da on nikada nije imao 9.rank

Miki Dolor

Player
Player
Deki je imao 9. Rank (zamenika) i imao je puno pravo da uzima iz gepeka za evente.Posle toga nije bio aktivan u vezi obitelji i vi ste se njemu smanjili na 8.rank
I on je sa 8. Rankom uzimao za evente i vi sada tvrdite da on nikada nije imao 9.rank
Tvrdimo da je ukrao stvari iz familije te je otvorio familiju sto se moze provjeriti da je kupio fam i bio lider pa je krao očito da bi pomogao sopstvenoj familiji

Status
Not open for further replies.
Top Bottom