Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77293
Players nickname
David_Black
Suspect ID
45133
Date of violation
Jun 18, 2025
Time of violation
15:16
Proofs
https://youtu.be/y6V7O7guetQ

DavidMoretti

Player
Player
Vidi se u pov kako brzo odbrojava i plus je odbrojo do 3 sekunde i vise se nije cuo i upuco me

Tinky Winky

Player
Player
ajde molim vas da neko umiri ovog lika, covjek zivi na tome da kaci sviju za gp 6.15, a hoda okolo s pistoljem u ruci na svakom i konta ma ja odbrojavat ce oni meni ne bi li sacekali da ja zapucam na njih, drugar, ne ide to tako, prosjecni forum igrac...

DavidMoretti

Player
Player
ajde molim vas da neko umiri ovog lika, covjek zivi na tome da kaci sviju za gp 6.15, a hoda okolo s pistoljem u ruci na svakom i konta ma ja odbrojavat ce oni meni ne bi li sacekali da ja zapucam na njih, drugar, ne ide to tako, prosjecni forum igrac...
bato boli a kad te neko okaci a kad se kurcis tamo ispred i kazes ajjj okaci !! sad si okacen pa vidi

Tinky Winky

Player
Player
a gledaj ti provokatora, pa ti sine trazis vani da odes, vidjecemo mi, ja imam skinut pov gdje se vidi tvoj id + tvoj ilegalni redux koji sam slucajno primjetio, da znas da ti je to 60 dana ban, samo sacekaj da te zato postavim, znas da noc treba da bude crna zar ne?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom