Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Daris33

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Daris
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:UTC+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 7+h
5. Vaš Diskord: pikapiq3
6. Vaše Ingame ime: Dusan Vukovic
7. Vaš ID: 74554
Dodatne Informacije
1.Lider za... The Ballas Gang
2.Zasto zelite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objasnjenjem)

1.Imam veliko iskustvo u roleplay-u i kriminalnim organizacijama.Vec sam bio clan vise bandi i mafija/tako da znam kako funkcionise organizacija kao sto je Ballas.Znam pravila, taktike i nacin komunikacije, sto mi pomaze da vodim organizaciju na ozbiljan nacin.
2. Zelim donijeti aktivnost i zabavu za sve clanove.Kao lider bih organizovao redovne RP akcije, pljacke, obracune i okupljanja, da bi clanovi uvijek imali razlog da budu aktivni i uzivaju u igri.Cilj mi je stvoriti timsku atmosferu i dobar odnos medju clanovima.
3. Ozbiljno shvatam odgovornost lidera.
Znam da lide mora biti primjer ostalima, postovati pravila servera i voditi organizaciju u skladu s pravilima. Uvijek bih bio spreman da pomognem novim clanovima, rijesavam probleme i saradjujemo s adminima i drugim liderima kada treba.

3.Vasi savjet za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji.

Moj savjet za poboljsanje RP nivoa u organizaciji da nema zlostavljanja clanova, po bilo cemu naciji,vjeri...itd, uvodjenje ozbiljnih pristupa pri svakodnevnim akcijama i komunikaciji. Svaki clan bi trebao znati osnovna RP pravila (kao sto su /me i /do komande, pravilna upotreba oruzija, izbjegavanje PG I MG gresaka).

Takodje predlazem da redovno ima ljudi u grove street zbog lopova i drugih bandi takodje i redovni RP scenariji kao sto su (sastanci, pljacke, iznude, kontrole teritorije gdje clanovi mogu vjezbati RP i uciti jedni od drugih.

Na kraju, vazna je stavr unutrasnjih disciplina - RP se mora postovati i u opustenim situacijama, ne samo u akciji. Ako svi ozbiljno shvate svoj lik i ponasanje u igri, cela organizacija ce izgledati mocno i profesionalno.

Srecno svima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom