Informacije
1. Vaše ime IRL - Veljko
2. Vaše godine - 16
3. Vremenska zona - GMT + 2
4. Prosjek online po danu - 2h +
5. Vaš Discord - skibidi_solja_moja_drolja
6. Vaše ingame ime - Velja DeLuca
7. Vaš ID - 45023
Dodatne informacije
1. Lider za.....The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1. - Zeleo bih biti lider ove organizacije zato sto sam vise puta bio u istoj organizaciji i znam kako i sta trebam uraditi za svoju organizaciju, vise puta sam bio zamenik lidera i mogu i smatram sebe sposobnim da budem lider iste, ako sve ide po planu probao bi ici po sezonu sa mojim Turf Teamom i naravno zavrsiti mandat bez i jednog Warna.
2.2. - Ako bih postao lider ove organizacije stalno bi radio talacke situacije i naravno davao bonuse zasluznim ljudima koji bi se trudili za moju organizaciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1. - Zeleo bih da pokazem da moja banda moze biti najjaca u gradu tako isto tako sto bi kao gore navedeno radio Talacke Situacije, FZ raidove, Pljacke 24/7, Pljacka GunStora...
3.2. - I naravno Turf bitke, Tajne Radnje, Pomorske Bitke...
3.3. - Imao bih Graffiti Team Leadera koji bi isao i ucio nove Graffiti Team kako se radi posao sa grafitima i imali bi najvise grafita u gradu.
3.4. -Zeleo bih da imam savez sa sto vise ostalih bandi i da se svi spojimo i odradimo nekoliko talackih situacija da pokazemo da smo najjaci u gradu.
Rankovi:
1. - Suspend
2. - Rookie
3. - Hustler
4. - Dealer
5. - Getto Boy
6. - Getto Cleaner
7. - Graffiti Team
8. - Graffiti Team Leader
9. - Turfer
10. - O.G
11. - Enforcer
12. - Mini Sigma
13. - Sigma
Srecno svim ostalim kandidatima
Hvala na citnju.
1. Vaše ime IRL - Veljko
2. Vaše godine - 16
3. Vremenska zona - GMT + 2
4. Prosjek online po danu - 2h +
5. Vaš Discord - skibidi_solja_moja_drolja
6. Vaše ingame ime - Velja DeLuca
7. Vaš ID - 45023
Dodatne informacije
1. Lider za.....The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1. - Zeleo bih biti lider ove organizacije zato sto sam vise puta bio u istoj organizaciji i znam kako i sta trebam uraditi za svoju organizaciju, vise puta sam bio zamenik lidera i mogu i smatram sebe sposobnim da budem lider iste, ako sve ide po planu probao bi ici po sezonu sa mojim Turf Teamom i naravno zavrsiti mandat bez i jednog Warna.
2.2. - Ako bih postao lider ove organizacije stalno bi radio talacke situacije i naravno davao bonuse zasluznim ljudima koji bi se trudili za moju organizaciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1. - Zeleo bih da pokazem da moja banda moze biti najjaca u gradu tako isto tako sto bi kao gore navedeno radio Talacke Situacije, FZ raidove, Pljacke 24/7, Pljacka GunStora...
3.2. - I naravno Turf bitke, Tajne Radnje, Pomorske Bitke...
3.3. - Imao bih Graffiti Team Leadera koji bi isao i ucio nove Graffiti Team kako se radi posao sa grafitima i imali bi najvise grafita u gradu.
3.4. -Zeleo bih da imam savez sa sto vise ostalih bandi i da se svi spojimo i odradimo nekoliko talackih situacija da pokazemo da smo najjaci u gradu.
Rankovi:
1. - Suspend
2. - Rookie
3. - Hustler
4. - Dealer
5. - Getto Boy
6. - Getto Cleaner
7. - Graffiti Team
8. - Graffiti Team Leader
9. - Turfer
10. - O.G
11. - Enforcer