Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Velja Neskuik

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL - Veljko
2. Vaše godine - 16
3. Vremenska zona - GMT + 2
4. Prosjek online po danu - 2h +
5. Vaš Discord - skibidi_solja_moja_drolja
6. Vaše ingame ime - Velja DeLuca
7. Vaš ID - 45023

Dodatne informacije

1. Lider za.....The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1. - Zeleo bih biti lider ove organizacije zato sto sam vise puta bio u istoj organizaciji i znam kako i sta trebam uraditi za svoju organizaciju, vise puta sam bio zamenik lidera i mogu i smatram sebe sposobnim da budem lider iste, ako sve ide po planu probao bi ici po sezonu sa mojim Turf Teamom i naravno zavrsiti mandat bez i jednog Warna.

2.2. - Ako bih postao lider ove organizacije stalno bi radio talacke situacije i naravno davao bonuse zasluznim ljudima koji bi se trudili za moju organizaciju.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1. - Zeleo bih da pokazem da moja banda moze biti najjaca u gradu tako isto tako sto bi kao gore navedeno radio Talacke Situacije, FZ raidove, Pljacke 24/7, Pljacka GunStora...
3.2. - I naravno Turf bitke, Tajne Radnje, Pomorske Bitke...
3.3. - Imao bih Graffiti Team Leadera koji bi isao i ucio nove Graffiti Team kako se radi posao sa grafitima i imali bi najvise grafita u gradu.
3.4. -Zeleo bih da imam savez sa sto vise ostalih bandi i da se svi spojimo i odradimo nekoliko talackih situacija da pokazemo da smo najjaci u gradu.

Rankovi:
1. - Suspend
2. - Rookie
3. - Hustler
4. - Dealer
5. - Getto Boy
6. - Getto Cleaner
7. - Graffiti Team
8. - Graffiti Team Leader
9. - Turfer
10. - O.G
11. - Enforcer