Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nesa Lininn

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Nesa
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 5-8h
5. Vaš Discord: nesanpc1
6. Vaše ingame ime: Nesa Linnin
7. Vaš ID: 53542

1.
Lider za The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Tokom moje karijere držao sam 2 drzavne organizacije, i sada sam dosao do zelje da postanem lider kriminalne organizacije i poboljsam RP u kriminalu.

-Vidio sam ljude koji se fokusiraju samo na pljackanje i napade. Kao novi vođa, želio bih poboljšati stvarni RP bandi. Da ljudi vide kakva je stvarna banda i da li dobijaju ono što očekuju od bande sa RP-om. Davati ćemo bonuse kako bismo ohrabrili ljude za buduće događaje. Ja kao vođa ću voditi svaki mogući događaj i dati priliku našim omladincima da vode manje događaje poput pljačke.

-Neki ljudi smatraju bande nepromišljenim i nekontroliranim, a ja to želim promijeniti. Želim voditi na način koji pokazuje da imamo strukturu, disciplinu i svrhu.
Zamenici i ja cemo stvoriti snazne odnose sa svakom bandom, osiguravajući saradnju u svim akcijama. Nećemo tolerisati nikakvo toksično ponašanje i svakodnevno ćemo se fokusirati na napredak organizacije.Kroz redovne aktivnosti kao što su FZ, pljačke prodavnica oružja, pljačke prodavnica 24/7... održava ćemo organizaciju dosta aktivnom. Formiranjem strateških saveza s drugim bandama u gradu, iskoristit ćemo prilike poput racija na Crnom tržištu i Geto Patrola, osiguravajući da Kriminal postane najmoćnija snaga u gradu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Poveca cemo aktivnost kako clanovima ni u jednom trenutku ne bi bilo dosadno. Svi bi se poštovali jednako, bez obzira na rankove.

-Nismo ovdje samo da bismo pobjeđivali na događajima ili osvajali teritorije, već želim istinski poboljšati ono što ova banda nudi serveru i njegovim igračima. Cilj nam je da svaki dan pljackamo više kako bismo grad održali zanimljivim, jer će vjerovatno biti samo par aktivnih bandi.

- Sklapali bih nove saveze sa drugim bandama, jer jedino na taj nacin mozemo da budemo jaci od state-a.

- Strogi zahtjevi za regrutaciju: zapošljavamo samo pojedince koji su upoznati s pravilima servera.
Svaki učesnik će biti motivisan da nastavi sa svojim radom na raznim aktivnostima bande poput organiziranja događaja, farbanja grafita, osvajanja teritorija, pljačke ljudi i uzimanja talaca. Osigurati da članovi bande neće kršiti pravila i pratiti ih radi fer igranja uloga.

-Kršenja pravila bi bila strogo kažnjena.
Svaki zaposleni bi dobijali bonuse za svoj rad.
Minimalni zahtjevi za ulazak u organizacikju mora biti IC najmanje 5 godina.
-Pre ulaska u organizaciju clanovi ce obavezno biti ispitani vecinu Roleplay i Ghetto pravila!!

Rankovi
13. Leader
12. Co-Leader
11. Consigliere
10. O.G
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7. Graffiti Team
6. Solider
5. Ghetto boy
4. Outsider
3. Hustler