Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za The Ballas Gang I Sheky Ekstravaganza

Rejected
Status
Not open for further replies.

Sheky Benz

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: shekybenzsheky
6. Vaše ingame ime: Sheky Ekstravaganza
7. Vaš ID: 36183

Dodatne informacije
1. Lider za: The Ballas

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Na ovom projektu sam skoro 3 Godine bio sam u svakoj organizaciji bila to krime bila state bio sam po milion puta,od kada sam bio prvi put usao u Crime mnogo mi je bilo zanimljivo iskustvo. U mnogo crime organizacija sam bio Rank 12 Samim tim sam se na neki nacin osecao poziciju lidera mislim ne bas lider ali slicno nesto. Zeleo bih biti lider jer mi je to zelja vec punih 2 godine i voleo bih videti kakvo je to iskustvo biti vodja ovakve organizacije takodje Ballas mije bila 2 Organizacija u koju sam usao i zbog toga sam se i prijavio za The Ballas Gang.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Moji saveti za poboljasanje RolePlay su -
Za pocetak bih sve ljude koji bih hteli da se uclane u organizaciju Moj zamenik ili rank ispod zamenika bih prvo prosao kroz detaljno ispitivanje sa tim ljudima kako bih bili 100% sigurani da ljudi znaju pravila jer cilj mi je da organizacija ide do kraja!

- Ubacivao bih ljude koji stvarno znaju sta rade, i ako su svi dobrodosli a ne znaju pravila svakako imaju sansu da nauce ghetto pravila i da nam se pridruze vrlo brzo...

- Imao bih moje zamenike takodje koji znaju sta rade i znaju svu proceduru,Jer takvi ljudi nam i trebaju.

- kada bih bio lider ove specificne organizacije cilj bih mi bio da okupim sto vise ljudi u organizaiji i da napravimo ozbiljan RolePlay.

- Takodje kada bih bio lider ove specificne organizacije Pokusao bih da napravim RolePlay zaniljivim uzbudljivim da ne bude clanovima dosadno, Radili bih svakodnevno razne Akcije i samim time clanovima ne bih ni 1 sekunde bilo dosadno u nasoj organizaciji !

- Takodje Aktivnost bih nam bila isto maksimalna da izvucemo sve maksimale iz ljudi da budemo sto bolji i da se razilikujemo od drugih organizacija.

- Pokusao bih sto mi je i cilj kada bih vodio ovu organizaciju da radimo jako bez stajanja da izguramo oba mandata do kraja i da to bude ozbiljna prica i kada se bude na kraju zavrsilo voleo bih da nas pamte svi kao jedan Tim!

-Imam Spremnu ekipu za ovu Akciju i ljudi znaju sta rade i mislim da bih mogli da poboljsamo RolePlay na maksimum, Takodje pokusao bih da smanjim Pravilo MG Kod svojih clanova i ljudi u okolini posto to pravilo najvise kvari RolePlay, To pravilo kod nas bih bilo zaboravljeno u smislu da se sve radi putem IC a ne OOC npr Preko Discord-a, itd da se sve resava IC a ne OOC...

Moja organizacija bih se razlikovala od drugih jer u mnogim organizacijama ljudi ne slusaju itd bitan im je Rank npr HC a misle da znaju sve za taj rank, Kod mene bih svi krenuli npr od Ranka 2,3 Postepeno cemo gledati svaki dan kako ko radi da li krsi pravila i ako vidimo da neko kvari RolePlay,Krsi pravila Itd Bice izbacen svakog trena.

Hvala na Citanju moje aplikacije Srecno Svim Kandidatima!!!

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju The Ballas Gang koji će se održati u nedelju 29.06.2025 sa početkom u 18h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom