.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nije samo to podrzavaju i cheatere koje su dobili ban za pc-check. Proverite lepo logove jer ovo samo kod njih imaPostovana Administracijo navodno po naslovu vidite da se radi o ne BlackLista-nom igracu vem PROJECT BL igracu koj sa Cheatom i pomagalima i otvorenom Project BL eveadu nije banovan jer nema dovoljno dokaza.
Ali naravno nista nije moguce te se njegovim kurcenjem i egom na serveru doslo do previse reportova na njega te evo i jedan od mene.
Jack Frantelli - 32737 - Project BL igrac koji je stari Cheater i Trenutno BL na tom ACC-u radi od strane trenutnog Nixe Simbe.
Jack-u nije prvi put kao sto znate on takodje je imao i stari Ban Evedde ID - 67398 na kom je takodje banovan za Project BL eveading a reportan od strane igraca za Aim Lock koj je ocigledan gde naravno nije dostavio pov
Naravno ovu zalbu ne bih pisao bez navedenih dokaza jer bi bila odbijena kao i sve.
Jack Frantelli 1 - 32737 Novi Glas -
Jack Frantelli 1. Eveade - 67398 Aim LOCK posle toga banovan -
Jack Frantelli 2. - 75493 na koj trenutno igra - Stari glas -
Takodje hteo bih dodati da igrac koj je reportan ima podrsku od clanova familije a takodje i lidera koj podrzava njega i ostale poput njega a ime familije je Celeste La Vorenna
Toliko si zavolio vendetu zaki mojPostovana Administracijo navodno po naslovu vidite da se radi o ne BlackLista-nom igracu vem PROJECT BL igracu koj sa Cheatom i pomagalima i otvorenom Project BL eveadu nije banovan jer nema dovoljno dokaza.
Ali naravno nista nije moguce te se njegovim kurcenjem i egom na serveru doslo do previse reportova na njega te evo i jedan od mene.
Jack Frantelli - 32737 - Project BL igrac koji je stari Cheater i Trenutno BL na tom ACC-u radi od strane trenutnog Nixe Simbe.
Jack-u nije prvi put kao sto znate on takodje je imao i stari Ban Evedde ID - 67398 na kom je takodje banovan za Project BL eveading a reportan od strane igraca za Aim Lock koj je ocigledan gde naravno nije dostavio pov
Naravno ovu zalbu ne bih pisao bez navedenih dokaza jer bi bila odbijena kao i sve.
Jack Frantelli 1 - 32737 Novi Glas -
Jack Frantelli 1. Eveade - 67398 Aim LOCK posle toga banovan -
Jack Frantelli 2. - 75493 na koj trenutno igra - Stari glas -
Takodje hteo bih dodati da igrac koj je reportan ima podrsku od clanova familije a takodje i lidera koj podrzava njega i ostale poput njega a ime familije je Celeste La Vorenna
lol buraz, ako neko kikuje citere iz fama onda smo to mi, a vi nastavite da placete samoNije samo to podrzavaju i cheatere koje su dobili ban za pc-check. Proverite lepo logove jer ovo samo kod njih ima
hahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahhalol buraz, ako neko kikuje citere iz fama onda smo to mi, a vi nastavite da placete samo![]()
Jos lazete pa to je sjajnolol buraz, ako neko kikuje citere iz fama onda smo to mi, a vi nastavite da placete samo![]()
lolJos lazete pa to je sjajno
Koliko te samo iskoristavaju a i ispasta cesZamolio bih da se svaki OffTopic kazni kao i ponasanje lidera neff org pretnjama
Po čemu su ovo prijetnje deckoo?Zamolio bih da se svaki OffTopic kazni kao i ponasanje lidera neff org pretnjama
Kolko editovano lolllll
Al iskreno vidi sliku i razmisliKolko editovano lolllll
xDKolko editovano lolllll
e bre zaki ja bi posle ovoga izvrsio samo ubistvo
Nije Reale bre zaki ja bi posle ovoga izvrsio samo ubistvo