By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti si meni gume probušio dok sam bio na raidu na familiju i automatski meni gume nisu bile probušene a njemu su bileVozi sa probusenim gumama
tebe niko nista nije pitao pacove idi na pijacu ne mesaj se u moje zalbeTi si meni gume probušio dok sam bio na raidu na familiju i automatski meni gume nisu bile probušene a njemu su bile
Brate nisam ja kriv sto si se ti napalio sto smo ti reidali familiju a vi popusili pa moraš razumijem te u fullu ako je tebi srce na mjestu uredu ali kužiš neko mora skuzit da meni gume nisu probušene bile…tebe niko nista nije pitao pacove idi na pijacu ne mesaj se u moje zalbe
videcemo se sutra na reiduBrate nisam ja kriv sto si se ti napalio sto smo ti reidali familiju a vi popusili pa moraš razumijem te u fullu ako je tebi srce na mjestu uredu ali kužiš neko mora skuzit da meni gume nisu probušene bile…
jarane samo dodi samo ne znam kako ces raidat kad imamo imunitet???videcemo se sutra na reidu
pa samo to i znate napadnete nekog i kupite imunitet nebitno otice ti panelijarane samo dodi samo ne znam kako ces raidat kad imamo imunitet???
jos kad bi znao di su panelipa samo to i znate napadnete nekog i kupite imunitet nebitno otice ti paneli
aj ne smaraj idi produzi imunitet picke male kad vam nadjem fam kucu sve panele cu pokupitijos kad bi znao di su paneli
Jarane ne znam čemu se vrijeđamo, udri slobondo nađi kuću al panele tamo neces nacaj ne smaraj idi produzi imunitet picke male kad vam nadjem fam kucu sve panele cu pokupiti