Kao sto se vidi na snimku, igrac me ubija kroz zid. Ako nije problem da postavi POV, mozda je d-sync ali bih voleo opet da vidim.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kao sto vidis u opisu napisao sam da je moguce da je d sync ali da zelim da vidim svakako. u cemu je problem?Zasto morate da kacite svaki dsync na forum???
Izgleda da jos imaDal je moguće da još postoje ljudi koji misle da je cheat a ne dsync
Kad upoznate ovog čovjeka skontaćete da je gluplji nego što izgleda tako da me ništa ne čudi od njegaIzgleda da jos ima
ajde klosaru maleni miran budiKad upoznate ovog čovjeka skontaćete da je gluplji nego što izgleda tako da me ništa ne čudi od njega
a ti ces tek da me upoznasKad upoznate ovog čovjeka skontaćete da je gluplji nego što izgleda tako da me ništa ne čudi od njega
nesme video da je na streamlab mora da bude na yt nema zasto da das liku ban nek stavi na ytNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Ceka se POV igraca 5179.
Igrac 5179 ima rok 24h da dostavi POV.
Pozdrav,nesme video da je na streamlab mora da bude na yt nema zasto da das liku ban nek stavi na yt
evo ima vieo i na yt, napravio sam da nije prvate. umesto sto izigravate debile ovde i vredjate, momak je mogao da se javi i da poprica samnom pa da resimo sve i da povucem zalbu, ali posto radite to sto radite sada neka se vama zahvali za ban.nesme video da je na streamlab mora da bude na yt nema zasto da das liku ban nek stavi na yt