Vase Ime u RL:Marko
Vaše godine:18
Vremenska zona:GMT+1
Prosječna aktivnost na dan:4-6h
Vaš Diskord stofferz
Vaše Ingame ime:Mihaela Melone
Vaš ID:10617
1. Lider za THE BALLAS GANG
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
2.1 Prijavljujem se za lider zato jer sam već 4 godine na projektu i nikad nisam bio lider neke organizacije i to mi je želja. Volim Ballase zbog njihovog HQ i boje cijele bande i mislim da bi bio savršen lider.
2.2 Nisam toksičan i nepodržavam to.
2.3 Imam iskustva kako na main nalogu tako i na twink nalogu. Mnogo puta sam bio HC i već imam spremnu ekipu.
3.1 Svakodnevno bi pravio talačke sa drugim bandama i tako podigao RP. Isto tako bi pravio pljačke GS i 24/7
3.2 Imam ekipu HC-eva koi su ili prije vodili neku organizaciju ili bili 12-ke koji bi pomagali meni i ostalima
3.3 Fokusirao bi se na sprejeve jer se mnogi žale da se u crime-u nemoze zaradit pa bi tako osigurao free 10k svakog sata
3.4 Uveo bih storgo ispitivanje koje bi se sastojalo od par najvažnijih pitanja gdje oni nebi smjeli imati više od 1 greške.
RANKOVI:
1) Suspend
2) Newcomer
3) Balla
4) Ghetto Looker
5) Ghetto Killer
6) Grafitti Team
7) Grafitti Team Leader
8) Gangster
9) Turfer
10) OG
11) Mini Chef
12) Right Hand
13) Big Smoke
Vaše godine:18
Vremenska zona:GMT+1
Prosječna aktivnost na dan:4-6h
Vaš Diskord stofferz
Vaše Ingame ime:Mihaela Melone
Vaš ID:10617
1. Lider za THE BALLAS GANG
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
2.1 Prijavljujem se za lider zato jer sam već 4 godine na projektu i nikad nisam bio lider neke organizacije i to mi je želja. Volim Ballase zbog njihovog HQ i boje cijele bande i mislim da bi bio savršen lider.
2.2 Nisam toksičan i nepodržavam to.
2.3 Imam iskustva kako na main nalogu tako i na twink nalogu. Mnogo puta sam bio HC i već imam spremnu ekipu.
3.1 Svakodnevno bi pravio talačke sa drugim bandama i tako podigao RP. Isto tako bi pravio pljačke GS i 24/7
3.2 Imam ekipu HC-eva koi su ili prije vodili neku organizaciju ili bili 12-ke koji bi pomagali meni i ostalima
3.3 Fokusirao bi se na sprejeve jer se mnogi žale da se u crime-u nemoze zaradit pa bi tako osigurao free 10k svakog sata
3.4 Uveo bih storgo ispitivanje koje bi se sastojalo od par najvažnijih pitanja gdje oni nebi smjeli imati više od 1 greške.
RANKOVI:
1) Suspend
2) Newcomer
3) Balla
4) Ghetto Looker
5) Ghetto Killer
6) Grafitti Team
7) Grafitti Team Leader
8) Gangster
9) Turfer
10) OG
11) Mini Chef