Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27411
Players nickname
Ramzi Tsuji
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
Jun 24, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/

MattNomiss

Player
Player
Znam da ste verovatno već dovoljno puta videli moje ime. U prošlosti sam podneo nekoliko žalbi i sve su odbijene — sa punim razlogom.
Pišem ovo ne da bih ponavljao iste izgovore ili ulepšavao bilo šta — već da budem iskren i da preuzmem punu odgovornost.
Da, bio sam uključen u pomoć u pristupu nečijem nalogu. Da, uzeli smo im novac, vozila i predmete. To je bio ozbiljan prekršaj i bilo je neverovatno pogrešno.
U to vreme nisam zaista razumeo koliko je ta akcija bila ozbiljna, niti štetu koju je nanela nečijem iskustvu u zajednici. Sada, gledajući unazad, shvatam koliko je taj potez bio podoran i nezreo. Nisam ponosan na to.
Ne tražim privilegije osoblja niti bilo kakav poseban tretman. Sve što tražim je šansa — ne kao ista osoba od ranije, već kao neko ko je naučio iz glupe greške.
Ako verujete da i dalje zaslužujem ovu crnu listu, razumem. Ali ako verujete da ljudi mogu da uče iz svojih grešaka i da napreduju, spreman sam da dokažem da mogu biti samo još jedan čist igrač, koji igra po pravilima.
Hvala vam što ste čitali — čak i do sada.
– Ramzi
pisem za mog druga

Status
Not open for further replies.
Top Bottom