Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
47139
Players nickname
Aki Kavasaky
Administrators nickname
Stefan Whitee
Date
Jul 28, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/HC0TMN4

Aki Kavasaky

Player
Player
Poštovani administratori GrandRP servera,

vim putem želim da Vam se obratim sa iskrenom molbom za skidanje bana koji mi je izrečen zbog prekršaja u vezi sa prodajom pancira i pušaka iz drzavne organizacije, što je protivno pravilima servera.Svestan sam da sam pogrešio i ne bežim od odgovornosti. Ipak, želim da napomenem da je ovo moja prva kazna.I znam pogresio sam sto nisam bolje pročito pravila i vidio da se to ne sme radit i zao mi je što se to desilo.

Aki Kavasaky

Player
Player
Poštovani administratori GrandRP servera,

vim putem želim da Vam se obratim sa iskrenom molbom za skidanje bana koji mi je izrečen zbog prekršaja u vezi sa prodajom pancira i pušaka iz drzavne organizacije, što je protivno pravilima servera.Svestan sam da sam pogrešio i ne bežim od odgovornosti. Ipak, želim da napomenem da je ovo moja prva kazna.I znam pogresio sam sto nisam bolje pročito pravila i vidio da se to ne sme radit i zao mi je što se to desilo.
i pristajem na wipe para

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Ime social cluba sa kojeg je nalog napravljen i mozete li nastaviti igru sa istog?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom