Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za The Bloods Street Gang I Ognjen Inyahead

Rejected
Status
Not open for further replies.

Ognjen Inyahead

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Ognjen
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6–8 sati
5. Vaš Discord: ogi.112
6. Vaše Ingame ime: Ognjen Inyahead
7. Vaš ID: 46265
8. Dodatne informacije:
1. Lider za: The Bloods Streets Gang

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) Pozdrav svima! Prijavljujem se za lidera bande The Bloods Street Gang, jer smatram da posedujem sve što je potrebno za uspešno vođenje jedne ozbiljne kriminalne organizacije. Evo tri ključna razloga: Iskustvo i znanje: Imam veliko iskustvo u Crime RP segmentu igre i prethodno sam bio deo više različitih bandi, što mi je dalo jasan uvid u funkcionisanje ilegalnih organizacija. Takođe imam unapred pripremljen turf team, spreman za ozbiljne RP situacije i turfove.

Plan i vizija za RP: Moj cilj je da kreiram autentičnu atmosferu u hodu — sa muzikom, ghetto vozilima, okupljanjima i snažnim uličnim identitetom. Želim da maksimalno podignem nivo RP-a kroz planirane aktivnosti, pljačke, i svakodnevnu interakciju unutar i van bande.

Liderske sposobnosti: Kao lider, ponašam se odgovorno i odlučno. Poštujem hijerarhiju i cenim timski rad. Želim da izgradim zajednicu članova koji veruju jedni drugima, pomažu se i poštuju pravila servera. Takođe težim korektnom odnosu sa drugim bandama, što doprinosi jačem i realističnijem RP-u, ali i izazovima koje donosi državni aparat.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji: Novi članovi će prolaziti detaljnu proveru, uključujući test znanja o pravilima geta i osnovama kriminalnog RP-a. Prijem neće biti moguć za igrače sa manje od 5 godina IC života.
Neću sam voditi organizaciju — planiram da postavim više zamenika kako bi sve funkcionisalo glatko. Verujem da samo timski rad može stvoriti moćnu i stabilnu bandu.

Pljačke i turf ratovi biće vođeni uz jasnu i disciplinovanu komunikaciju. Svaka akcija mora imati smisao i biti deo šire RP priče. Nakon akcija, planiram zajednička okupljanja i druženja kako bi se zadržala pozitivna atmosfera unutar bande.

Organizacija će uvek imati aktivan turf team spreman za borbu, uz kvalitetan IC i OOC balans.

Srecno svim ostalim kandidatima!

Gavrilo Saintt

Player
Player
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju The Bloods Streat Gang koji će se održati u ponedeljak 30.06.2025. u 19h .
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom