1. Vaše ime IRL Martin
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 8do 10sati
5. Vaš Discord guda_1911_78333
6. Vaše ingame ime Guda Pluxury
7. Vaš ID 70135
DODATNE INFORMACIJE
Lider za Families
Zasto zelim biti Lider ove specificne organizacije?
1. Iskustvo u vodjenju i organizaciji ljudi
Kroz svoje dosadasnje vrijeme na serveru imao sam priliku raditi unutar vise organizacija, kao i drzati visoke pozicije (9+ rank). Znam kako upravljati timom, organizirati turfove, pljacke i RP evente na visokoj razini.
2. Fokusiran RP bez trollanja
Moj cilj je stvoriti organizaciju koja postuje pravila, ali istovremeno ne gubi agresivnost i prisutnost na ulici. Zelim razvijati ozbiljan, ali zabavan RP koji ostavlja dojam i unosi zivost u gang zonu.
3. Aktivna i motivirana ekipa
Planiram okupiti tim aktivnih i odgovornih clanova koji znaju pravila servera, imaju zelju napredovati i razumiju timsku igru. Aktivnost i doprinos RP-u bit ce prepoznati i nagradeni kroz jasnu hijerarhiju.
Savjet za poboljsanje RP-a u organizaciji
Uveo bih dnevne i tjedne zadatke za clanove, RP treninge (npr. otmice, turf taktike, pravilna komunikacija s drugim bandama), kao i RP strukturu sa stvarnim pozicijama u bandi. Naglasak bi bio na timskom radu, ozbiljnosti u kljucnim trenucima, i koristenju Discorda za internu koordinaciju. Ukinuo bih nepotrebno trollanje i fokusirao se na postivanje server pravila kako bi organizacija bila respektabilna unutar cijelog gang RP svijeta.
Rank sistem (13 rankova):
Lider
Underboss
High Commander
War Chief
Turfer
Supplier
Recruitment Officer
Street Boss
Enforcer
Dealer
Scout
Soldier
Associate
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 8do 10sati
5. Vaš Discord guda_1911_78333
6. Vaše ingame ime Guda Pluxury
7. Vaš ID 70135
DODATNE INFORMACIJE
Lider za Families
Zasto zelim biti Lider ove specificne organizacije?
1. Iskustvo u vodjenju i organizaciji ljudi
Kroz svoje dosadasnje vrijeme na serveru imao sam priliku raditi unutar vise organizacija, kao i drzati visoke pozicije (9+ rank). Znam kako upravljati timom, organizirati turfove, pljacke i RP evente na visokoj razini.
2. Fokusiran RP bez trollanja
Moj cilj je stvoriti organizaciju koja postuje pravila, ali istovremeno ne gubi agresivnost i prisutnost na ulici. Zelim razvijati ozbiljan, ali zabavan RP koji ostavlja dojam i unosi zivost u gang zonu.
3. Aktivna i motivirana ekipa
Planiram okupiti tim aktivnih i odgovornih clanova koji znaju pravila servera, imaju zelju napredovati i razumiju timsku igru. Aktivnost i doprinos RP-u bit ce prepoznati i nagradeni kroz jasnu hijerarhiju.
Savjet za poboljsanje RP-a u organizaciji
Uveo bih dnevne i tjedne zadatke za clanove, RP treninge (npr. otmice, turf taktike, pravilna komunikacija s drugim bandama), kao i RP strukturu sa stvarnim pozicijama u bandi. Naglasak bi bio na timskom radu, ozbiljnosti u kljucnim trenucima, i koristenju Discorda za internu koordinaciju. Ukinuo bih nepotrebno trollanje i fokusirao se na postivanje server pravila kako bi organizacija bila respektabilna unutar cijelog gang RP svijeta.
Rank sistem (13 rankova):
Lider
Underboss
High Commander
War Chief
Turfer
Supplier
Recruitment Officer
Street Boss
Enforcer
Dealer
Scout