Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21637
Players nickname
Draco Kibia
Suspect ID
38307 77068 32188
Date of violation
Jun 29, 2025
Time of violation
18:00
Proofs
https://youtu.be/AfZxOf4kfUc

Kiblastii

Player
Player
Prvi pripadnik nga me je pucao kod baraka sto ja znam da nije kos zona znaci automatski 6.15,ostala 2 pripadnika koja su me pucala su bila okrenuta ledjima kad sam izaso iz NG-a kada sam van sa obzirom da ih nisam dirao kako oni imaju pravo da me pucaju kad nisu videli da sam ja izaso iz ng baze sa obzirom da su pricali sa doticnim licem u crnom.Sa obzirom da su ovo 3 clana koja su u istoj situaciji prekrsili 6.15 ja mislim da je ovo warn na organizaciju.(ako ovo ne bude bice jos sportski pozdrav)

Djordje Sapphire

Player
Player
Prvi pripadnik nga me je pucao kod baraka sto ja znam da nije kos zona znaci automatski 6.15,ostala 2 pripadnika koja su me pucala su bila okrenuta ledjima kad sam izaso iz NG-a kada sam van sa obzirom da ih nisam dirao kako oni imaju pravo da me pucaju kad nisu videli da sam ja izaso iz ng baze sa obzirom da su pricali sa doticnim licem u crnom.Sa obzirom da su ovo 3 clana koja su u istoj situaciji prekrsili 6.15 ja mislim da je ovo warn na organizaciju.(ako ovo ne bude bice jos sportski pozdrav)
Nije ovde nista prekrseno

Kiblastii

Player
Player
Status
Not open for further replies.
Top Bottom