hapse me a nije proslo ni minut od kraja familijarnog raida, id 66365 ignorise iako sam mnogo puta rekao da je ooc event (i restartovao sam mikrofon vise puta tako da ne moze da me nije cuo)
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!U POV si reko da ides na raid a vec ste prije bili odradili raid na moj fam tako daaaahapse me a nije proslo ni minut od kraja familijarnog raida, id 66365 ignorise iako sam mnogo puta rekao da je ooc event (i restartovao sam mikrofon vise puta tako da ne moze da me nije cuo)
buraz familija moze da raida i da se brani oba su ooc eventi ne znam da li si upucen samo priznaj da si sjebaoU POV si reko da ides na raid a vec ste prije bili odradili raid na moj fam tako daaaa
Reko si da ides na ooc event a napiso si da nije proslo ni minut od kraja znaci lazes administraciju sramotaaaaburaz familija moze da raida i da se brani oba su ooc eventi ne znam da li si upucen samo priznaj da si sjebao