Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za - The Familiese I Yusuf Choppa

Rejected
Status
Not open for further replies.

Jusuf Ali

Player
Player
Lider za The Familiese
1. Vaše ime IRL: Jusuf
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3h+
5. Vaš Discord: jusuf0909
6. Vaše ingame ime: Yusuf Choppa
7. Vaš ID: 41677

Dodatne informacije

1. Lider za The Familiese

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Od kada sam poceo da igram na ovo projektu vezan sam posebno za crime organizacije i zelja mi je velika da vodim jednom neku crime organizaciju. Vise puta sam bio u razlicitim crime organizacijama i naucio sam sta trebam da radim kao HC a sta trebam da radim kao generalni clan crime organizacije. Ja zivim za dan kad ce mi bit ukazana pilika da postanem novi lider neke crime organizacije.

2.Vise vremena sam proveo u crime organizacijama nego u state organizacijama. Vise puta sam za to moje provedeno vreme u crime organizacijama bio HC. Kao osoba koja je vise puta bila u crime organizacijama i bio malo vise puta HC moze se reci da znam sta radim.

3. Ako bi bio prihvacen za lidera pokusao bi i potrudio bih se da moja organizacija bude pamcena po svojoj velicini, po svojoj snazi i lukavosti. Sta vise sve sto budem radio ili sto budemo radili kao cela organizacija bice u korist organizacije. Sve je spremno kada kazem da je sve spremno mislim da sam se ja pre svega pripremio mentalno a i pripremio sam celu HC.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Pokusao bih da pravim sto vise evenata kao sto su talacke pljacke prodavnica pljacke gun shopa. Potrudio bih se da pokorim ceo geto i da malo zabiberim state organizacijama. Sa mojom celom High Command-om koja se sastoji od mojih bliskih prijatelja mislim da bi mogli da izguramo kroz sve probleme zajedno i naci najlaksi i naj efikasniji nacin da bilo koji problem bio iskoren i zaboravljen

Rankovi
1. Suspend
2. Suspend 48h
3. Suspend 24h
4. Newbie
5.Gangster
6. Grafiti team
7. Gheto Cleaner
8.Grafiti team Leader
9.Turfer
10. O.G
11. Mini Kuronja