Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider The Families I 77293 I daki kokoo

Rejected
Status
Not open for further replies.

Daki_

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL David
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona UTC+1
4. Prosjek online po danu 8 h +
5. Vaš Discord davidmoretti_243
6. Vaše ingame ime daki kokoo
7. Vaš ID 77293

Dodatne informacije

1. Lider za..... The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Duboko razumijevanje kulture i stila The Families ganga
Kao dugogodišnji član RP zajednice, fasciniran sam jedinstvenom pričom, estetikom i principima The Families. Organizacija predstavlja više od kriminala – to je zajednica, bratstvo i stil života. Vjerujem da svojim znanjem i iskustvom mogu autentično predstaviti duh bande i unaprijediti RP iskustvo za sve članove.

2. Iskustvo u vođenju i organizaciji RP aktivnosti
Tokom vremena na serveru, vodio sam manje grupe i uspješno organizovao razne RP scenarije – od manjih obračuna, preko dogovora s drugim bandama, do većih evenata. Kao lider, mogu donijeti strukturu, red i kreativnost, te potaknuti članove na aktivno i kvalitetno igranje.

3. Želja da se izgradi respektabilna i aktivna frakcija
Moj cilj nije samo "voditi", već stvoriti respektabilnu ekipu koja se izdvaja po ponašanju, organizaciji i RP dubini. Želim raditi na regrutaciji kvalitetnih igrača, mentorisanju novih članova i razvijanju RP priče koja ima kontinuitet i težinu. The Families zaslužuju jakog lidera koji može održati stabilnost i ugled frakcije.

Moje glavno poboljšanje bi bilo da se organizacija postavi kao najaktivnija i najdominantnija banda na serveru. Planiram okupiti tim ozbiljnih i motivisanih igrača koji su stalno prisutni, znaju pravila RP-a i žele aktivno sudjelovati. Cilj mi je da ulice geta više nikada ne budu prazne, već da se svakodnevno nešto dešava – od patroliranja kroz kvart, susreta sa suparničkim bandama, do spontanih RP scena sa građanima i policijom.

Organizacija će imati unutrašnju hijerarhiju i obaveze, kako bi svaki član znao svoju ulogu. Takođe, poticat ćemo zajedničke akcije, dnevne aktivnosti i RP događaje, čime ćemo stalno držati prisutnost na terenu i razvijati priču. Ukratko, želim da The Families budu lice geta i sinonim za jak, aktivan i realističan gang RP.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom