Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za The Families | Jovanes Price

Rejected
Status
Not open for further replies.

jockezz

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Jovan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: (GMT+2)
4. Prosjek online po danu: 8-12h
5. Vaš Discord:jockezz.
6. Vaše ingame ime: Jovanes Price
7. Vaš ID: 77664

Dodatne informacije

1. Lider za..... The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
  1. Dugogodišnja povezanost s organizacijom
    Već duže vrijeme sam član The Families i iz prve ruke poznajem način funkcioniranja, unutarnju hijerarhiju i izazove s kojima se organizacija suočava. Kroz vrijeme provedeno u organizaciji razvio sam lojalnost, ali i želju da svojim vođenjem dodatno unaprijedim njen položaj i utjecaj na serveru. Vjerujem da mogu nastaviti graditi ono što su prethodni lideri započeli, ali s dodatnim poboljšanjima i jasno definiranim ciljevima.
  2. Imam viziju i plan za jačanje organizacije
    Kao lider, želim implementirati strategije koje uključuju aktivno regrutiranje, organizirane kriminalne aktivnosti (poput pljački, preprodaje i teritorijalnih sukoba), kao i svakodnevni RP razvoj unutar bande. Moj cilj je učiniti The Families ne samo najaktivnijom, već i najorganiziranijom bandit organizacijom na serveru, s jasnim pravilima, odgovornostima i hijerarhijom.
  3. Iskustvo u vođenju i timskom radu
    Tijekom svog vremena na serveru bio sam na različitim pozicijama koje su zahtijevale timski rad, organizaciju i donošenje odluka pod pritiskom. Imam sposobnost da motiviram druge, da rješavam konflikte unutar tima i da održim disciplinu, što je ključno za efikasno vođenje bande poput The Families. Moj stil vođenja temelji se na poštovanju, jasnoći i dosljednosti.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Redovne interne RP situacije – poput sastanaka u hoodu, treninga za nove članove, rituala primanja u bandu, razmjena ilegalne robe i sl. Time se stvara osjećaj pripadnosti i autentičnosti života u bandi.
  2. Jasna raspodjela uloga i zaduženja unutar organizacije – da svaki član ima svoju ulogu (npr. vođa napada, pregovarač, logistika, “cleaner”), što potiče RP razmjenu među članovima i podiže kvalitetu svakodnevnog igranja.
  3. Organizirani RP konflikti i savezi s drugim bandama – kroz dogovorene RP situacije (npr. iznude, pregovori, izdaje, krađe resursa), čime se stvara dinamičniji RP i povezuje zajednica unutar kriminalnog podzemlja.

Kao lider bih težio tome da RP bude više od pucnjave – da se u svakom trenutku osjeća težina uloga koje igramo, da svaki član zna da njegova RP akcija ima posljedice, i da organizacija živi kao prava "ulična porodica".

Status
Not open for further replies.
Top Bottom