By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Razocaran sam...
Evo ga bivsi NG curator sto racuna kos zonu kod baraka i ispred kapija phahahahahah
Tisina bre tiEvo ga bivsi NG curator sto racuna kos zonu kod baraka i ispred kapija phahahahahah
Evo ga lik koji se prijavio za admina a krsi 1.4Evo ga bivsi NG curator sto racuna kos zonu kod baraka i ispred kapija phahahahahah
Prijavi me za 1.4 onda prosto i jednostavno 21637 40786 evo ti bratski ti nadji te ostale naloge vec sam odlezao za 1.4 na 74729 sto sam popio ban tkd ono ovo mi je main jedini mi on ostao ostali banovani al ti kaciEvo ga lik koji se prijavio za admina a krsi 1.4
G.P 6.15 se ne pika kad si u NG baziEvo duzi kao sto je gospodin Aldin Verstappen zahtevao.
Rejected - Pogresno donesena odluka I Paca Vice ako nisi znao barake su green zona znaci prekrsio je i pzz 1.1 ako znas bolje od aldina nzm sta da ti kazemG.P 6.15 se ne pika kad si u NG bazi
Teritorija NG se smatra COS zonomRejected - Pogresno donesena odluka I Paca Vice ako nisi znao barake su green zona znaci prekrsio je i pzz 1.1 ako znas bolje od aldina nzm sta da ti kazem
Teritorija NG se
Majstore aldin je reko pogledaj zalbu koju sam poslao cos zona je u ng bazi ne ispred i u barakamaTeritorija NG se smatra COS zonom
Nece niko crkne za 60 dana laganoDobio ban sa servera
Izvini kad sam ja to rekao?Evo ga bivsi NG curator sto racuna kos zonu kod baraka i ispred kapija phahahahahah