Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Djordje Bakmaz

Player
Player
1. Vaše ime u RL:Djordje
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan:4h
5. Vaš Diskord:ldjordje1000
6. Vaše Ingame ime: Djordje Bakmazz
7. Vas id: 2013
Lider za... LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1.Želim postati lider LSPD-a jer verujem da je vreme za odgovorno, organizovano i posvećeno vođstvo koje će vratiti poverenje građana u zakon i red. Tokom mog dosadašnjeg vremena provedenog u ovoj organizaciji, imao sam priliku da upoznam sve prednosti, ali i izazove sa kojima se LSPD suočava. Svestan sam koliko je važno imati jak, ali pravedan autoritet na čelu – nekoga ko zna kako da vodi tim, motiviše ljude i donosi brze, ali ispravne odluke u kriznim situacijama.

2. Tokom mog dosadašnjeg vremena provedenog u ovoj organizaciji, imao sam priliku da upoznam sve prednosti, ali i izazove sa kojima se LSPD suočava. Svestan sam koliko je važno imati jak, ali pravedan autoritet na čelu – nekoga ko zna kako da vodi tim, motiviše ljude i donosi brze, ali ispravne odluke u kriznim situacijama. Imam dosta drugova koji bi mi pomogli oko LSPD.Radio bih dosta regrutacija.Pokazao bih novim igracima kako je biti policajac.Napravio bih rank Instruktor da pokazuje novim igracima koji udju pd kako se treba raditi.Kada ubaceni igraci budud aktivnu budu se zagagali za LSPD, dobijali bi nove rankove a cak mozda i HC. Hight comanda bi se morala slusati na svim akcijama.

3.Planiram uvesti jasnu strukturu, redovne treninge, evaluacije i nagrađivanje truda i zalaganja. Želim da svaki član LSPD-a zna svoju vrednost, ali i svoje obaveze. Verujem da sa pravim timom i pravim vrednostima možemo izgraditi respektabilnu organizaciju koju će poštovati svi, i saveznici i kriminalci.

. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay u organizaciji.
1.Spreciti haos gdje svi pricaju u glas i rade sta zele.
Ograničiti IC vikanje i nepotrebno korišćenje CAPS-a i lošeg ponašanja.
Postovanje HC bi bilo obavezno.
Zabrani bih svaku svadju unutar oragnizacije.
Hteo bih da se svi ponasaju ozbiljno na akcijama.
Graditi odnose sa drugim liderima i dogovarati ozbiljne RP događaje – npr. zajedničke potere, pretnje od mafija, blokade grada.
Uvesti jasnu komandnu strukturu tokom akcija – ko daje naredbe, ko vodi tim, ko ima pravo da odluči o upotrebi sile.

-----RANKOVI----
1)Suspend
2)Suspend 24h
4)Suspend 48h
5)Saobracajni policajac |
6)Saobracajni policajac ||
7)Saobracajni policajac |||
8) Policajac |
9)Policajac ||
10) Policajac |||
11)Z.Vodje Patrole
12) Vodja Patrole
13)Z.Sef Smene
14) Sef Smene
15)Trening direktor

---SPEC JEDINICE---

16)Mladji Inspektor
17)Stariji Inspektor
18)S.A.J Officer
19)S.A.J Officer
20)S.A.J Officer ||
21)S.A.J Commander

-------HS-------

22)Komandant S.A.J
23)Glavni Inspekotr
24)Narednik
25)Supervizor

---------HC-------

26)Zamenik Direktora Policije
27)Direktor Policije
28)Assistent Nacelnika
29)Zamenik Nacelnika
30)Nacelnik

10-1 - Svi se vracaju u stanicu
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na radiju
10-4 - Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Specijalna Uniforma.
10-20 - Trenutna lokacija10-33
10-99 - Situacija je završena.
10-99 - Situacija je završena.

Refko Navaro

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno

Maksimalan broj kandidata, vise srece drugi put.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom